This is Patra, Greece: Εξήγηση "χαρτιών" Σώρρα, και το τέλος του κινήματος των Ελλήνων Συνέλευσις

3 Φεβρουαρίου 2017

Εξήγηση "χαρτιών" Σώρρα, και το τέλος του κινήματος των Ελλήνων Συνέλευσις

Εξήγηση "χαρτιών" Σώρρα, και το τέλος του κινήματος των Ελλήνων Συνέλευσις

Ελλάνιος Αρτέμης Σώρρας, ο απατεώνας από την Πάτρα.
Αρχίσαμε να γράφουμε για την υπόθεση Σώρρα όταν εμφανίστηκε στην Πάτρα, αλλά παρά τα τόσα χρόνια το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο, κυρίως γιατί δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση από το κράτος ή ενόχληση από τους δημοσιογράφους.
Το άρθρο για το πώς λειτουργεί η ομάδα και γιατί έχει ακόμα οπαδούς είναι πλέον το πιο δημοφιλές του blog. Σε αυτό το (τελευταίο) άρθρο θα εξηγήσουμε τα "χαρτιά" του Σώρρα, τι έπρεπε να τον είχαν ρωτήσει οι δημοσιογράφοι, πώς πρέπει να κινηθεί νομικά το κράτος, και θα κάνουμε μια πρόβλεψη για το τέλος της υπόθεσης.

Τι εννοεί ο Σώρρας λέγοντας "costudial account", "συμβόλαιο 600 δις με το Αμερικανικό δημόσιο", "παγκόσμια καταπιστεύματα", "κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία", και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.


Συμβόλαιο με τις ΗΠΑ. Ομόλογα του απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ο Wozny ήταν δικηγόρος στις ΗΠΑ όπου θεώρησε οτι το ονοματεπώνυμό είναι trademark και μοίραζε μηνύσεις σε όσους του έστελναν γράμματα, πχ στο δικαστήριο. Αυτές τις μηνύσεις τις θεώρησε αυτόματα χρέος, και επειδή του χρωστούσε το δικαστήριο, το θεώρησε κρατικό χρέος. Ο απατεώνας έχει διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο, και δεν μπορεί να παρουσιάσει τα χαρτιά αυτά στις ΗΠΑ (για έχουμε ανάμειξη της "Τράπεζας του Μόντρεαλ). Μπορεί όμως να πουλάει το "χρέος" αυτό σε ιδιωτικά συμφωνητικά, ένα από τα οποία έχει ο Αρτέμης Σώρρας. Αυτό θεωρεί ο Σώρρας "συμβόλαιο με το Αμερικανικό Δημόσιο".



Παγκόσμιο καταπίστευμα. Θεωρία συνωμοσίας. Ο Σώρρας έχει πάρει ένα πραγματικό γεγονός, την συμφωνία του Bretton Woods, και έστησε μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία η κάθε συναλλαγή φορολογείται και τα λεφτά συγκεντρώνονται σε ένα παγκόσμιο ταμείο, ώστε να αποφύγουμε παγκόσμια χρεοκοπία. Μέσα στις βλακείες που λέει ο Σώρρας είναι οτι ο ΦΠΑ είναι φόρος που πληρώνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα γραφεία στις Βρυξέλλες, αλλά δεν τον πληρώνουν οι χώρες εκτός Ευρώ όπως η Αγγλία. Κανένα σχόλιο. Έστω οτι υπάρχει αυτό το καταπίστευμα, και έστω οτι η Ελλάδα έχει 3 τρις σε αυτό, προφανώς η Γερμανία έχει κάποια τετράκις, άρα πάλι δεν μας συμφέρει. Στα παγκόσμια καταπιστεύματα δεν είχε απευθείας πρόσβαση ο Ομπάμα, αλλά έχει ο Αρτέμης Σώρρας, για αυτό και ο Πατρινός απατεώνας είναι πάνω από Ομπάμα, Τραμπ, και Πούτιν. Πειστικό.

Τράπεζα της Ανατολής. Γνωστή υπόθεση στην οποία ο Σώρρας μπήκε από σπόντα, και έχει συνδέσει με πραγματικά γεγονότα (Καταστροφή Σμύρνης). Ο Σώρρας δεν είναι από την Σμύρνη, και προφανώς δεν έχει ονομαστικές μετοχές. Επίσης συνδέει την Καταστροφή της Σμύρνης με την "κλοπή του χρυσού των Ελλήνων", ενώ η Τράπεζα της Ανατολής έκανε συνέλευση μετά την Καταστροφή. Ούτε ο Αρτέμης, ούτε οι οπαδοί του γνωρίζουν βασικές ημερομηνίες για την ιστορία της Ελλάδας, οπότε μια χαρά κολλάει η ιστορία και οι ημερομηνίες.

Τράπεζα του Μόντρεαλ. Ιδιωτικό καταθετήριο στον Καναδά, το οποίο ανήκει στον καταδικασμένο απατεώνα ομογενή Διαμαντόπουλο. Επειδή ο Σώρρας είναι έμπειρος απατεώνας δεν λέει Bank of Montreal, όπως είναι η κανονική τράπεζα που υπάρχει, αλλά Montreal Bank, ώστε να αποφύγει και την παραμικρή πιθανότητα μήνυσης. Άλλη μία ένδειξη οτι ξέρει τα κατατόπια ο Πατρινός απατεώνας.

Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Πανέμορφη θεωρία συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτή την θεωρία η Ελλάδα είναι μια εταιρεία με έδρα την Γερμανία, αλλά ο Σώρρας έδωσε τα λεφτά στην κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, δηλαδή το σύνολο του ελληνικού λαού. Με άλλα λόγια πρέπει να συμφωνήσουμε ομόφωνα 10.000.000 άτομα οτι θέλουμε τα λεφτά. Η κυρίαρχη ελληνική δημοκρατία είναι το σύνολο του λαού και όχι το πολίτευμα, ενώ η ΜΚΟ του Σώρρα είναι ο "πραγματικός και μόνος πολιτικός φορέας της Ελλήνων Πολιτεία".

Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων. Επειδή ο Σώρρας απευθύνεται σε άτομα που έχουν πάρει διαζύγιο με την επαγωγική σκέψη μπορεί να λέει οτι θέλει. Σύμφωνα με τον ίδιο επειδή έφτιαξε μια ΜΚΟ με ονομασία Ελλήνων Συνέλευσις και της έδωσε τον χαρακτηρισμό πολιτικού φορέα των Ελλήνων. Είναι, όπως λέει ο ίδιος, ο μοναδικός επίσημος φορέας του ελληνισμού. Σου λέει ο απατεώνας μου έβαλε σφραγίδα το κράτος που λέει οτι είμαι ο πολιτικός φορέας; Ε τότε είμαι ο μοναδικός, γιατί ποιος άλλος έφτιαξε ΜΚΟ με τέτοια ονομασία. Δίκιο έχει.

Όταν λες στον Αρτέμη οτι κερνάς καφέ, και παραγγέλνει δύο.


Τι θα έπρεπε να είχαν ρωτήσει οι δημοσιογράφοι.


Τράπεζα Ανατολής. Ο Σώρρας στην Αυτοψία είπε στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ οτι κατέχει ονομαστικές μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, όχι ψεύτικες που βρίσκεις στο eBay. Εφόσον έχει ονομαστικές μετοχές θα μπορεί να παρουσιάσει μία, έστω στους δημοσιογράφους.

Αμερικανικό Συμβόλαιο. Έστω οτι ο Σώρρας λέει αλήθεια και έχει συμβόλαιο ύψους ορισμένων δισεκατομμυρίων δολαρίων με τις ΗΠΑ. Συμβόλαια τέτοιου μεγέθους ανήκουν κυρίως στο Πεντάγωνο, οπότε ο Σώρρας πούλησε όπλα στις ΗΠΑ; Αν λέει αλήθεια ο Σώρρας κατείχε κάτι πολύτιμο, το οποίο δεν έδωσε στην χώρα που θέλει να σώσει, αλλά στις ΗΠΑ των μασόνων, των ερπετών, και των Ρότσιλντ. Ακόμα και αν πιστέψουμε τα λεγόμενά του, ο Σώρρας είναι ένας εθνοπροδότης. Επίσης στο γκόβερνο σκριμ που λέει ο Σώρρας (το συμβόλαιο που υπέγραψε με τις ΗΠΑ ήταν στα Ζαρουχλιώτικα) δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Σώρρα.

Τράπεζα Μόντρεαλ. Συνεχίζοντας να πιστεύουμε τον Σώρρα έρχεται ένα δεύτερο φυσικό ερώτημα. Ας πάρουμε έναν τυχαίο επιχειρηματία πχ τον Mark Zuckerberg και μια τυχαία χώρα πχ την Γερμανία. Έστω οτι ο Zuckerberg συμφωνεί με μυστικό συμβόλαιο να πουλήσει το Facebook στην Γερμανία. Υπάρχει κάποια περίπτωση να συμφωνήσουν τα δύο μέρη σε όλα, αλλά η πληρωμή να γίνει σε τράπεζα της Ολλανδίας; Για να το κάνουμε απλό, Έλληνας με έδρα την Ελλάδα έκλεισε συμβόλαιο με τις ΗΠΑ και η πληρωμή έγινε στον Καναδά. Μάλιστα. Ούτε στην Ελβετία, ούτε στα νησιά Κέυμαν, στον Καναδά.

Φόρος στον Καναδά. Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αν καταθέσεις πάνω από 1.000 δολάρια θα φορολογηθείς, και πριν γίνει αυτό θα σε ρωτήσουν πώς τα καταθέτεις στην χώρα αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος. Συγκεκριμένα στον Καναδά αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος ή δεν έχεις βίζα, οι καταθέσεις που θα φέρεις θα φορολογηθούν ως εισόδημα. Οπότε προκύπτει το ερώτημα, έχει ο Σώρρας βίζα και άδεια μόνιμου κατοίκου από τον Καναδά ή έχει πληρώσει φορολογία 120.000.000$ (τουλάχιστον). Οτι από τα δύο ισχύει θα θέλαμε ένα χαρτί.

Απόφαση δικαστηρίου. Το ελληνικό δικαστήριο δεν έψαξε τα ομόλογα, αλλά στην απόφασή του μιλάει για πληρεξούσιο του Σώρρα από την εταιρεία Red Panther Limited με έδρα το Λονδίνο. Τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει. Ούτε μία φορά δεν αναφέρθηκε από δημοσιογράφους αυτό. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ηλεκτρονικά αρχεία επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, και ο Σώρρας λάμπει δια της απουσίας του.

Μάρτυρες στο δικαστήριο. Εκτός από την Red Panther Limited, ο Σώρρας στο δικαστήριο επικαλέστηκε τον "τραπεζίτη Anthony Diamond". Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα, απλά θα παραθέσουμε το άρθρο για τον ξεχωριστό κύριο Διαμαντόπουλο "In a rare case of double jeopardy, the court has twice punished Anthony Diamond of Diamond + Diamond Merchant Banking Group for the same contempt charge". Με άλλα λόγια η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου στηρίζεται σε έναν καταδικασμένο απατεώνα και μια εταιρεία που έχει κλείσει. Κάποιος δικαστικός ήδη φοβάται για την θέση του.

Φόρος στην ΔΟΥ Πατρών λόγω δωρεάς. Ο Σώρρας λέει οτι χρωστάει κάτι εκατομμύρια φόρο στην ΔΟΥ Πατρών λόγω δωρεάς μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής στο κράτος. Στα έγγραφα που παρουσιάζει ο ίδιος ο Σώρρας (Δωρεά 1, Δωρεά 2) ένας μαθητής δημοτικού μπορεί να διαβάσει οτι η ΔΟΥ του απαντάει σε ερώτηση για υποθετική δωρεά. Έστειλε ο Σώρρας ένα έγγραφο στην ΔΟΥ που ρωτούσε: "Αν δωρίσω 100 τρις στο κράτος, πόσο φόρο πρέπει να πληρώσω;" και επειδή το κράτος του απάντησε τυπικά το παρουσιάζει λες και του έστειλε προσωπική χειρόγραφη επιστολή ο πρωθυπουργός.

Μόνο αυτά τα απλά και σχεδόν αυτονόητα ερωτήματα αν έκαναν οι δημοσιογράφοι θα βλέπαμε έναν άλλο Σώρρα, και μάλλον δεν θα τον βλέπαμε τόσο συχνά στα κανάλια. Δυστυχώς το επίπεδο των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ είναι καλό για να τους διαβάζουν οι οπαδοί του Σώρρα.

Γιατί νομικά δεν έχει γίνει κάτι ενάντια στον Σώρρα


Τα έχουμε ξαναγράψει, ο Σώρρας έχει πάρει τους καλύτερους μικροαπατεώνες της πιάτσας και έμαθε. Τα τοπικά γραφεία ΕΣΥ ανήκουν αποκλειστικά στα μέλη τους, και ουδεμία ευθύνη έχει ο Σώρρας. Ο Σώρρας μπορεί να λέει οτι θέλει, αλλά εφόσον τα ίδια τα άτομα φτιάχνουν δικά τους γραφεία και ΜΚΟ, και ζητούν αναγνώριση των χαρτιών του Σώρρα, δικαστικά ο Σώρρας έχει το πάνω χέρι. Με απλά λόγια ο Σώρρας μπορεί να κινηθεί δικαστικά εναντίων των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις, όποτε αυτός νομίζει οτι κάνουν κατάχρηση του ονόματός του, αλλά το ανάποδο δεν γίνεται. Αυτό θα κάνει ο Σώρρας στην υπόθεση Μπαλαντίνα.

Τι μπορεί να γίνει νομικά ή πώς θα πιαστεί ο Σώρρας

Υπάρχει μια εύκολη και απλή λύση στην υπόθεση Σώρρα, αλλά επικίνδυνη αν δεν γίνει με την συνεργασία του κράτους. Ο Σώρρας υποστηρίζει οτι με την εξώδικη δήλωση που θα σου δώσει ξεχρεώνεις όλα τα χρέη προς κράτος αλλά και τρίτους. Στην παρέα του Σώρρα ανήκει ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ιδιοκτήτης ΕΠΕ πώλησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Πας στον Καλογερόπουλο και κάνεις μια αγορά 100.000€ σε εξοπλισμό. Αντί για τραπεζική επιταγή του λες οτι το χρέος θεωρείται πληρωμένο από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, και του παρουσιάζεις ένα εξώδικο του Σώρρα. Αν ο Καλογερόπουλος σε πάει στα δικαστήρια προφανώς είναι Εβραίος, προδότης, ερπετόμορφος, και φυσικά απατεώνας που δεν πιστεύει στο φάρμακο που πουλάει ο ίδιος.

Φυσικά η πιο εύκολη λύση για το κράτος δεν είναι να κινηθεί νομικά ενάντια στον Σώρρα, αλλά να ακολουθήσει την μέθοδο Αλ Καπόνε. Ο Σώρρας είναι ιδιοκτήτης μιας μάντρας αυτοκινήτων, η οποία όμως δεν φαίνεται να είναι ενεργή ή να δημοσιεύει ισολογισμούς, όπως πρέπει να κάνει κάθε Ανώνυμη Εταιρεία. Αρκεί ένας υπάλληλος της ΔΟΥ Πατρών να ξεσκονίσει μια ημέρα την Ανώνυμη Εταιρεία του Σώρρα και θα βρει σίγουρα παραβάσεις. Ένα τυπικό πρόστιμο για αυτές τις εταιρείες είναι τάξης μεγέθους των 1-2.000€, ποσό που ο Σώρρας δεν έχει να πληρώσει. Αν παρουσιάσει εξώδικο ο ίδιος, θα είναι μια καλή αρχή να οδηγηθεί στο δικαστήριο. 

Πώς θα τελειώνει η υπόθεση Ελλήνων Συνέλευσις και Σώρρας


Θα ακουστεί περίεργο αλλά ο Σώρρας δεν είναι το κεφάλι της υπόθεσης, αλλά τελικά αυτός θα την πληρώσει. Επειδή είναι αρκετά περίπλοκο νομικά να στοιχειοθετήσουν υπόθεση κατά του Σώρρα, ο πιο εύκολος τρόπος να τελειώσει η υπόθεση είναι μια εγκύκλιος με την οποία θα γίνεται άμεσα απορριπτέο οποιοδήποτε εξώδικο σε εφορία και τράπεζα με τα εν λόγω ομόλογα. Όταν προς την άνοιξη αρχίσουν οι πρώτες βεβαιώσεις φόρων και τα κατασχετήρια, οι ίδιοι οι οπαδοί του Σώρρα θα τον κυνηγήσουν χειρότερα από ότι μπορεί το κράτος.
Είτε από το κράτος, είτε από τους τωρινούς οπαδούς του, ο Σώρρας θα τιμωρηθεί σύντομα. Δυστυχώς στο απυρόβλητο θα βρεθεί το άτομο που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία, η δικηγόρος κυρία Βίκυ Χαραλάμπους. Η εν λόγω κυρία έχει αναμιχθεί σε προσπάθειες εξαπάτησης του κράτους με οικόπεδα, αλλά λόγω νομικών γνώσεων και καλών φίλων δεν έχει απασχολήσει τις αρχές.
Το μόνο που θα πρέπει να πράξουμε εμείς είναι να θυμόμαστε ποιοί στήριξαν τον Αρτέμη Σώρρα και μας έπρηξαν τόσο καιρό. Παράδειγμα στην Πάτρα η κυρία Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος (sic) της τοπικής ΕΣΥ, και η παράταξη του (ακρο)δεξιού πολιτικού και υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Νίκου Οικονομόπουλου.
Βίκυ Χαραλάμπους - Γιάννης Καλογερόπουλος

ΥΓ. Ένα σχόλιο για την υπόθεση Μπαλαντίνα. Οι πιστοί του Σώρρα έπρεπε να έχουν καταλάβει μέχρι τώρα οτι η παρέα με τον Αρτέμη δεν κάνει καλό. Μπαλαντίνας, Βαλσαμάκης, Παπαδάκης, Δαβίτη, είναι μερικά από τα ονόματα που στήριξαν τον Σώρρα και κατέληξαν εχθροί του κινήματος και ορισμένοι εξ αυτών απασχολούν την δικαιοσύνη. Το κίνημα των Ελλήνων Συνέλευσις (sic) φρόντισε να διαγράψει οποιαδήποτε αναφορά στον Μπαλαντίνα, αλλά επειδή είχαν σπαμάρει όλο το ιντερνετ υπάρχει ακόμα πολύ υλικό.
Άρθρο στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής του κινήματος ο Μπαλαντίνας, αλλά πλέον δεν έχει ούτε όνομα ούτε βίντεο. Φυσικά λόγω του σπαμ που αναφέραμε, το βίντεο υπάρχει εδώ, ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετά βίντεο με τον Μπαλαντίνα να είναι στο κεντρικό τραπέζι δίπλα σε Καλογερόπουλο και Δάρα, ή ακόμα καλύτερα Μπαλαντίνας, Καλογερόπουλος, Δάρας, και Σώρρας σε ένα βίντεο ενωμένοι Ελλάνιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου