This is Patra, Greece: Εκδήλωση EI-END / Αρτέμη Σώρρα στην Veso Mare

22 Απριλίου 2014

Εκδήλωση EI-END / Αρτέμη Σώρρα στην Veso Mare

Τελικά η εμφάνιση της ομάδας Σώρρα έγινε στην Veso Mare, χωρίς την επιτυχία που περίμεναν οι διοργανωτές. Πάντως η εκδήλωση έβγαλε αρκετές ειδήσεις για πρωτοσέλιδα εφημερίδων και sites που αρέσκονται στην συνομωσιολογία.

Αρχικά μάθαμε ότι η ομάδα Σώρρα ετοιμάζει υποψηφιότητα για τον δήμο Πατρέων και περιμένουμε ανακοινώσεις μετά το Πάσχα. Από τους λοιπούς πολιτικούς της Πάτρας μόνο ο Πέτρος Αχιλλεόπουλος, υποψήφιος με τον Νίκο Οικονομόπουλο ήταν περίεργος για το ζήτημα των 2,3 τρις.

Αυτά από «ειδήσεις» ας μπούμε κατευθείαν στο ζουμί της εκδήλωσης με τα γραφικά συμπεράσματα.
Η ομάδα EI-END συζήτησε για ενδεχόμενη μήνυση σε όλη την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο με αίτημα κατάσχεσης της προσωπικής τους περιουσίας για γενοκτονία Ελλήνων.
Όπως σχολίασε και ο ομιλητής «Είναι νομικά αυτά που σας λέω, προσέχτε» (sic). Ενώ οι υπάρχοντες πολιτικοί «είναι γυναικούλες, φοράνε φουστάνια»

Συνεχίζουμε με την διαπίστωση ότι «ο Αρτέμης Σώρρας εκ της διαδικασίας φαίνεται ότι είναι, που εσείς δεν πιστεύετε εδώ στην Πάτρα, πάνω από τον πρωθυπουργό, πάνω από τον Obama και πάνω από τον Putin. Γιατί ο Αρτέμης ο Σώρρας μπορεί να μπει μόνος του στο Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστεύματος.»

Για όσους αναρωτήθηκαν πού βρέθηκαν τόσα πολλά λεφτά για την Ελλάδα η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα. «Υπάρχει ελληνικός χρυσός στο καταπίστευμα φυλαγμένος στην Ινδονησία. Γιατί στην Ινδονησία; Πώς βρέθηκε εκεί; Είναι ο ελληνικός χρυσός του καταπιστεύματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!»

Οι πληροφορίες αυτές πηγάζουν από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος επικαλείται το Yunnan Agreement του 1957 μεταξύ Κίνας και Ινδονησίας. Ο Σώρρας και η ομάδα του υποστηρίζει οτι τα λεφτά είναι ελληνικά καθώς αναφέρεται σε Yunan. Φυσικά αγνοεί την κινεζική περιφέρεια Yunnan (云南省) όπου προφανώς έγινε η συμφωνία και έλαβε το όνομα της. Με την ίδια λογική η Ελβετία πρέπει να διεκδικήσει οποιαδήποτε πλούτο παράγονται στην περιοχή της Αθήνας Νέα Ελβετία.

Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας είχε κάνει δωρεά 675.000.000.000 στην Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά ούτε οι θρησκευτικοί ηγέτες τον πίστεψαν. Ίσως δεν τον πίστεψαν γιατί «το Υπουργείο Παιδείας υπάγεται στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, δεν υπάγεται στην κυβέρνηση την ελληνική,  είναι κρυφό αυτό;», άρα η Εκκλησία υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και καθοδηγείται από το Εβραίους (κλασσικά).

Πάντως για τους δύσπιστους σε λίγο θα δουν έργα. «Μπαίνουμε και ξεχρεώνουμε το μνημόνιο. Είναι υπό εκτέλεση το έργο, θα το δούμε πολύ σύντομα μέσα σε 3 μήνες

Για να πούμε και κάτι καλό για τους συμπολίτες μας είναι ενδεικτικό ότι στην Πάτρα, τόπο καταγωγής του Αρτέμη Σώρρα, δεν μαζεύτηκε αρκετός κόσμος όπως στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού.

Χάσαμε εμείς μια ώρα από την ζωή μας για να δούμε αηδίες αλλά αισθανόμαστε χειρότερα για όσους έχασαν χρόνο και χρήμα και τελικά πίστεψαν στα 2.300.000.000.000 ευρώ που θα σώσουν την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου