This is Patra, Greece: Εμφάνιση Σώρρα EI-END στην Πάτρα

13 Απριλίου 2014

Εμφάνιση Σώρρα EI-END στην Πάτρα

Ο γνωστός (notorious, not famous) πατρινός Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε επιτέλους(!) στην Πάτρα με την ομάδα του EI-END και την πρότασή της για άτοκη χρηματοδότηση του δήμου.
Για την Πάτρα η ομάδα EI-END «προσφέρει» 35.000.000.000€ άτοκα με μια απλή υπογραφή του δημάρχου και την εγγυοδοσία του κυρίου Σώρρα. Φερέγγυα εγγυοδοσία από τα 600δις των ομολόγων που κατέχει ο Σώρρας, τα 3τρις της Τράπεζας της Ανατολής και τα 2,3τρις από το «παγκόσμιο καταπίστευμα» (sic). Από το «παγκόσμιο καταπίστευμα» (sic) για κάθε πολίτη της Πάτρας αντιστοιχούν 150.000€. (Με τα δικά μου 150.000€ αρχικά θα αγοράσω ένα σπίτι, μετά θα αγοράσω ένα τζιπ και θα διπλοπαρκάρω στην Κορίνθου). Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός Flash Πάτρας φιλοξένησε τον εκπρόσωπο της EI-END Γιάννη Καλογερόπουλο για να μας ενημερώσει για κρίσιμα θέματα, όπως τι είναι ο «καταπιστευματοδέκτης» (sic) και οτι έξι δήμαρχοι έχουν ήδη συμφωνήσει (με ρήτρα εμπιστευτικότητας όμως) με την ομάδα EI-END.

Πάντως με κεντρικά συνθήματα όπως «Άτοκη εξόφληση των οφειλών των δημοτών προς Τράπεζες και Δημόσιο», «Άτοκη εξόφληση χρεών των Επιχειρήσεων & Αναχρηματοδότηση τους» και  «Εκμηδενισμός της Ανεργίας» ο κύριος Αρτέμης Σώρρας και η ομάδα του EI-END παίζει με τον πόνο των συνελλήνων του που τόσο πολύ αγαπάει και νοιάζεται.






Δυστυχώς η κρίση είναι ευκαιρία για τους απατεώνες και ο λαός απογοητευμένος ψάχνει να πιαστεί από οποιοδήποτε ψέμα ακουστεί ωραίο. Γιατί να θέλει κάποιος απλά να ζήσει καλύτερα, όταν μπορεί με 2,3τρις να γίνει ο κυρίαρχος της Ευρώπης και να κερδίσει τους χαζαροεβραίους που έχουν την εταιρεία (sic) Γερμανία που έφτιαξαν οι Ροθτσάιλντ; (Μόνο ο Σώρρας αναφέρεται στην οικογένεια Rothschild ως Ροθτσάιλντ και όχι ως Ρότσιλντ, αγνοώντας οτι πρόκειται για γερμανικό και όχι αγγλικό επώνυμο)
Bonus, για όσους έφτασαν και διάβασαν το άρθρο μέχρι εδώ, η εμπλοκή Android και Windows μέσα στον άνθρωπο, πώς έχουν προγραμματίσει λάθος το DNA μας και δεν τρέχει Unix. Περισσότερα στο βίντεο απόλαυση: Ο Αρτέμης Σώρρας εμπλέκει Android και Windows.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου