This is Patra, Greece: Η αλήθεια για τον Πατρινό απατεώνα Αρτέμη Σώρρα

8 Σεπτεμβρίου 2016

Η αλήθεια για τον Πατρινό απατεώνα Αρτέμη Σώρρα

Η αλήθεια για τον Πατρινό απατεώνα Αρτέμη Σώρρα

Artemis Sorras UFO
Ένας από τους δύο στην φωτογραφία έχει 600 δις.

Είχαμε ασχοληθεί με τον Πατρινό "επιχειρηματία" Αρτέμη Σώρρα από το 2014, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οπαδοί του στην Πάτρα. Δυστυχώς δύο χρόνια αργότερα το κίνημα Σώρρας συνεχίζει να έχει οπαδούς και να απασχολεί τα ΜΜΕ, κυρίως τα ψηφιακά, συνήθως με ακραίες δηλώσεις.

Επειδή το θέμα έχει φτάσει στα όρια της εγκληματικής οργάνωσης, θα γράψουμε συνοπτικά μερικά πράγματα για την υπόθεση ώστε να γνωρίσει η χώρα ποιός είναι ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, τι σκοπούς έχει, τι είναι οι ομάδες του, και γιατί έχει πιστούς οπαδούς ακόμα.

Ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας.

Ο κύριος Σώρρας είναι Πατρινός και διέμενε στην Πάτρα, όπου είχε και έχει(;) επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Σώρρας είναι ιδιοκτήτης μιας μάντρας αυτοκινήτων, η οποία όμως δεν φαίνεται να είναι ενεργή ή να δημοσιεύει ισολογισμούς, όπως πρέπει να κάνει κάθε Ανώνυμη Εταιρεία.
Εκτός της μάντρας ο Σώρρας ήταν ιδιοκτήτης ενός παιδότοπου, τον οποίο και έκλεισε αφήνοντας μάλιστα ορισμένα χρέη. 

Ο Σώρρας και η Τράπεζα της Ανατολής, the Saga begins.

Η πρώτη εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στο ελληνικό κοινό έγινε μέσω της Τράπεζας της Ανατολής και της ομάδας που είχε συστήσει τότε της Ellas Never Die(?) E.N.D..
Από αυτή την ιστορία είχαμε και τις πρώτες διαμάχες, καθώς άτομα που πιστεύουν στην αξία των ομολόγων της Τράπεζας της Ανατολής, όπως ο Λευτέρης Ρήνος, κινήθηκαν εναντίων του Σώρρα και της ομάδας του καθώς θεώρησαν οτι είναι ένας απατεώνας που προσπαθεί να κερδίσει χρήματα από μια υπόθεση που δεν σχετίζεται.

Σώρρας και ομάδες END.

Αμέσως μετά την Τράπεζα της Ανατολής ο Σώρρας και ο Λαμπράκης δημιουργούν δύο ομάδες. Εντελώς τυχαία η μία στην Ελλάδα από τον Σώρρα και η άλλη στις ΗΠΑ από τον Λαμπράκη. Η πρώτη ονομάζεται Ellas Never Die και η δεύτερη End National Debt, και ω ναι και οι δύο έχουν τα ίδια αρχικά END, κάτι που συναρπάζει τους Σωρροοπαδούς.

Σώρρας, Λαμπράκης, 600 δις, δημόσιο χρέος και τηλεόραση.

Λίγο μετά την δημιουργία των ομάδων END κάπου στο 2012, ο Σώρρας και ο Λαμπράκης αποφασίζουν να βγουν στα κανάλια με θέμα την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους, και κάπου εκεί τους έμαθε ο κόσμος αφού εμφανίζονται σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης. Φυσικά στα κανάλια εμφανίζεται ο Λαμπράκης, ο οποίος σε αντίθεση με τον Σώρρα μπορεί να πει δυο κουβέντες χωρίς συντακτικά λάθη. Με αυτή την δημοσιότητα βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες οι οποίοι γράφτηκαν στις ομάδες END και έλαβαν μέρος σε διάφορα εθνικιστικά δρώμενα των ομάδων. Δυστυχώς ομάδα END δημιουργήθηκε και στην Πάτρα, αλλά ούτε και τότε δεν είχε κάνει την εμφάνισή του ο ίδιος ο Σώρρας στην πόλη του.
Δυστυχώς παντού υπάρχουν προδότες, έτσι η ομάδα διασπάστηκε καθώς ο Λαμπράκης πρόδωσε τον Αρτέμη, αλλά οι οπαδοί παρέμειναν πιστοί στον Σώρρα και συνέχισαν τον αγώνα. 

Σώρρας και Ε.ΣΥ. (sic) Ελλήνων Συνέλευσις.

Μετά την προδοσία του αγώνα ο Σώρρας συνέχισε μόνος του και έφτιαξε τον "οργανισμό του ελληνικού έθνους Μ.Κ.Ο. Ελλήνων Συνέλευσις". Στην παρέα του Σώρρα συνεχίζει η δικηγόρος Βίκυ Χαραλάμπους, η οποία προφανώς έμαθε από τα λάθη της. Πλέον τα κατά τόπους γραφεία της ΜΚΟ είναι αυτόνομα, έχουν δικό τους καταστατικό και πρόεδρο, αλλά όλα φέρουν την φωτογραφία του Αρτέμη Σώρρα. Επίσης ενεργό και ιδρυτικό μέλος είναι ο Γιάννης Καλογερόπουλος, έμπορος αγροτικών προϊόντων από την Αργολίδα. Ουσιαστικά αυτοί οι τρεις είναι όλη η ομάδα.

Οι οπαδοί του Αρτέμη αισθάνονται υπερήφανοι που είναι ανεξάρτητοι και δεν υποχρεώνονται ούτε στον ίδιο τον τρισεκατομμυριούχο Σώρρα για τα έξοδα των γραφείων τους, τα οποία τα πληρώνουν μόνοι τους.
Βέβαια το κόστος είναι μικρό, περίπου 5-10 ευρώ το μήνα ανά μέλος, αλλά τα κέρδη είναι πολλαπλά. Γιατί πώς θα μπορούσε διαφορετικά ένας υδραυλικός από τη Νέα Σμύρνη να μιλάει σε κανάλι με πανελλαδική εμβέλεια και να εκπροσωπεί μια ΜΚΟ; Αξία ανεκτίμητη, ακόμα και λεφτά να μην υπάρχουν αρκετοί συνέλληνές μας θα πλήρωναν δέκα ευρώ το μήνα για να είναι πρόεδροι ή στελέχη ΜΚΟ και να μιλάνε στα κανάλια.

Γιατί έχει ακόμα πιστούς ο Σώρρας;

Οι λόγοι είναι κυρίως το χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, η απελπισία, τα προβλήματα, η ματαιοδοξία, και η ελπίδα των ανθρώπων που απευθύνεται ο Σώρρας.
Οικονομικά προβλήματα. Στα σποτ των ομάδων γίνεται ρητή αναφορά σε ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ, και σε εθνικιστικά πρότυπα (αλλογενείς πολιτικοί). Έχουμε δηλαδή το καλύτερο μείγμα οικονομικής απελπισίας και εθνικιστικής έπαρσης.
Στοχευμένο κοινό. Ο Σώρρας απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν χρέη, σε ανθρώπους που έχουν τραφεί με τον εθνικισμό και την ανωτερότητα του έθνους, σε ανθρώπους που πιστεύουν σε ψεκασμούς, ερπετοειδή και παγκόσμιες συνωμοσίες.
Ματαιοδοξία. Εκτός των άλλων λόγων υπάρχουν άνθρωποι που αρέσκονται σε τίτλους και αξιώματα. Όταν μια ζωή ασκούσες ένα τίμιο αλλά χειρωνακτικό επάγγελμα και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ιδρύσεις ένα γραφείο όπου θα φέρεις τον τίτλο του προέδρου δεν μπορεί να μην συγκινηθείς.
Στοχευμένες κινήσεις και εμπειρία. Παρά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι πιστοί του Σώρρα, πλέον, δεν ξεπερνούν τα 500-600 άτομα σε όλη την Ελλάδα. Όμως ο Αρτέμης Σώρρας, η Βίκυ Χαραλάμπους και ο Γιάννης Καλογερόπουλος μετά από τέσσερα χρόνια στο "κουρμπέτι" έμαθαν πολλά.
Αρχικά έμαθαν πώς να επιλέγουν άτομα. Από τον γιατρό Λαμπράκη του 2012 η ομάδα πλέον κινήθηκε σωστά και απέκτησε πιο έμπειρα άτομα στο να πείθουν άτομα χαμηλής αντίληψης. Στην ομάδα προστέθηκαν η Ελένη Κίτσου, η οποία φαίνεται να είχε πολιτική δράση στην ΝΔ και έντονη εμπορική δραστηριότητα στην Ξάνθη, και ο Αλέξανδρος Μεταξάτος, ένας νέος από την Κεφαλονιά με έντονη δράση σε σχήματα "πυραμίδα" όπως οι πωλήσεις καφέ Oregano. Τώρα καταλάβατε το μοτίβο.
Κατόπιν έμαθαν πώς να απευθύνονται στα ΜΜΕ. Αποφεύγοντας τα μεγάλα ΜΜΕ όπου υπάρχουν δημοσιογράφουν που δεν θα θελήσουν να ξεφτιλιστούν, μιλάνε μόνο σε τοπικά μέσα όπου ο δημοσιογράφος κερδίζει λίγη τηλεθέαση ακόμα και με αυτόν τον τρόπο. Επίσης έμαθαν πώς να κάνουν εκδηλώσεις. Στην εκδήλωση της Πάτρας ήρθε λεωφορείο με οπαδούς του Σώρρα από την Αθήνα και όλοι αυτοί μαζί με τους Πατρινούς γέμισαν ένα καφέ. Δηλαδή μαζί με 50 άτομα που ήρθαν οργανωμένα, 15-20 που είναι όσοι μιλάνε μαζί με τις οικογένειες τους, και 20-30 περίεργους που ήθελαν να περάσει η ώρα τους, μαζεύτηκαν 100 άτομα.

Σώρρας και ακραίες δηλώσεις.


Για όσους είναι νέοι στο θέμα Σώρρα, καλό για την ψυχική τους υγεία, ο Αρτέμης Σώρρας έχει κάνει δηλώσεις για τα πάντα, και όταν λέμε για τα πάντα μιλάμε από αρχαία ελληνική ιστορία μέχρι DNA. Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένας αγράμματος άνθρωπος που πήρε βήμα, οπότε θα μιλάει προκλητικά και βλακωδώς μέχρι κάποιος να τον σταματήσει.
Όταν κάνει δηλώσεις οτι το επάγγελμά του είναι "εκτελεστής καθεστώτος" και οτι ο ίδιος ευθύνεται για την ακύρωση των εκλογών της ΝΔ, είναι ένας ακόμα γραφικός άνθρωπος που γελάμε μαζί του
Το θέμα όμως είναι οτι ο Σώρρας έχει πολλάκις κάνει δηλώσεις που χρήζουν εισαγγελική παρέμβαση, από τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, μέχρι τις πρόσφατες για τους Παραολυμπιακούς.

13 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ;;;;; ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιό από όλα; Δεν έχει μάντρα ο Σώρρας; Δεν είναι τα γραφεία αυτόνομες ΜΚΟ; Δεν πουλούσε καφέ Ορεγκάνο ο Μεταξάτος; Δεν ήταν στην ΝΔ η Κίτσου; Δεν καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση Ζακυνθινός που παρουσίασε σε δίκη για χρέη τα έγγραφα του Σώρρα; Τι από όλα αυτά δεν ισχύει;

      Διαγραφή
    2. Επειδή πιστεύω κι' εγώ ότι ο Ψώρρας είναι ένας ανισόρροπος απατενίσκος της πεντάρας, ο οποίος όμως γίνεται επικίνδυνος όταν μπορεί να πείθει και να φανατίζει ανύποπτους συμπατριωτες μας, πείτε του να μου υποβάλλει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Τότε θα δείτε κι' εσείς τις αποδείξεις που ζητάτε :)

      Διαγραφή
    3. Το να κοροϊδεύεις ένα ιδιώτη μπορεί και να την γλυτώσεις το να κοροϊδεύεις το κράτος είναι λίγο δύσκολο να είσαι έξω ...τι έχεις να πεις του κάνουν χάρη ;εσυ ο τόσο γνώστης δεν μας το εξηγείς ...μάλλον κάτι αλλο προσπαθείς να κάνεις ...Είναι πολυ χοντροκομμένα και πολυ σκοπιμότητα..Είναι ολοφάνερο .

      Διαγραφή
    4. Τι εγινε ρε Σταματακη , γιατι σταματησες; κατι για στοιχεια φωναζες....Σε απαντησαν δυο μαζι. Χριστουγεννα πιασαμε κι' ακομα να φανεις με τα δικα σου. Σταματημενε....

      Διαγραφή
    5. ρΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΡΙΝ?ΕΓΩ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΕΝΑΣ ΛΙΝΑΤΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑς ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΟΛΟ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ 10 ΕΥΡΩ 1 ΝΕΡΟ ΚΤΛ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΛΥΡΑΤΟΣ

      Διαγραφή
  2. Το να κοροϊδεύεις ένα ιδιώτη μπορεί και να την γλυτώσεις το να κοροϊδεύεις το κράτος είναι λίγο δύσκολο να είσαι έξω ...τι έχεις να πεις του κάνουν χάρη ;εσυ ο τόσο γνώστης δεν μας το εξηγείς ...μάλλον κάτι αλλο προσπαθείς να κάνεις ...Είναι πολυ χοντροκομμένα και πολυ σκοπιμότητα..Είναι ολοφάνερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σώρρας δεν κοροϊδεύει το κράτος, αλλά εσάς. Ένας πολίτης από την Ζάκυνθο που ήρθε στο εφετείο Πάτρας με τα εξώδικα του Σώρρα έφαγε 6 μήνες με αναστολή για χρέη; Καμία χάρη δεν του έκανε ο δικαστής. Κρίμα για τα λεφτά που έδωσε για τους φακέλους.

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ !!!
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!!

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ...
    ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟΤΙΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΓΧEΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ...
    678,591 ,000,000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ 27,200,000,000 ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!!

    ΑΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑ ΕΓΓΥΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ .....
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ < < ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ > > !!!
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 2012 Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ
    < < ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ > >
    600,000,000,000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΖΕΡΒ !!!!
    ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ UCC1 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΔΗΛ. ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! . . . .

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ... ΒΟΖΝΥ Η ΑΛΛΩΝ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ !!!! ...
    Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΦΗΜΒΗΤΗΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ [ ΗΠΑ ] ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΝ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΙΣ 3 -- 11 -- 2012 με ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ . . . 9927 .......3 -11- 2012
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ την ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ το ΓΛΚ και τον ΟΔΔΗΧ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 600,000,000,000 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ......
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ !!!

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ
    Η ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑMΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΕΘΝΟΣ !!!
    ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπλα, μπλα, μπλα.
      Μιλάτε για λογική και σας έχει κάνει χαζά φερέφωνα ο Σώρρας. Ας πιάσουμε τον φόρο στις μετοχές που λέτε. Το χαρτί της ΔΟΥ Πατρών αναφέρει τον τόκο που υπολογίζει βάση όσων λέει ο Σώρρας, δεν είναι βεβαιωμένοι φόροι στο Ε1. Αλλά τόσο ΖΩΑΑΑΑΑ είστε, τόσα καταλαβαίνετε.

      Παρακαλώ περιμένω απάντηση για τον φόρο και αν υπάρχει φόρος στο Ε1 του Σώρρα ή εταιρείας του Σώρρα, αλλιώς είναι αέρας.

      Διαγραφή
    2. Η RED PANTHER LIMITED ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΝΑΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ (ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ WOSNY) EXEI ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 11 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ) ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ...1 ΛΙΡΑ!!!ΤΟ 2015 ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ AHKMAR ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΑΔΑ END ΚΤΛ ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ (ΞΑΝΑΓΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ)....ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1 ΛΙΡΑ.ΟΚ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

      Διαγραφή
    3. Βρε μπετόβλακα Μπαρλά, τα σάπια δόντια αυτού του καράγυφτα του Σώρρα που θεωρείς για σωτήρα σου, δεν τα βλέπεις βρε γίδι όταν προσπαθεί να σχηματίσει μιά πρόταση με άναρθρα νοήματα?
      Με 600 δις βρε ηλίθιε, δεν μπορεί να πάει να φτιάξει τα δόντια που του λείπουν το λαμόγιο?
      Είσαι για τον γάϊδαρο καβάλα ρε φουκαρά. Αλλά να κρατάς την ουρά και όχι το καπίστρι...
      Εαν kάνεις ένα IQ test, δεν περνάς το 75 με τίποτα κουφιοκέφαλε.

      Διαγραφή
  4. Πέστε όλη τα χάσα σας μέχρι να χάσουμε την χορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή