This is Patra, Greece: Πάτρα Αθήνα σε μισή ώρα με υπερταχεία από το 2017

1 Αυγούστου 2014

Πάτρα Αθήνα σε μισή ώρα με υπερταχεία από το 2017

Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με αναρτήσεις copy paste με τίτλο "Αθήνα-Πάτρα σε δύο ώρες από το 2017". Ορισμένες αναρτήσεις αναφέρουν "σε μία ώρα και πενήντα λεπτά", αλλά όλες οι αναρτήσεις αναφέρουν ότι «η σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών του Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο - Ροδοδάφνη πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο διάστημα.»
Δεν θα αναφερθούμε στο χρονοδιάγραμμα μιας σύμβασης που θα υπογραφεί λίγο πριν το 2015 και θα πρέπει το έργο να είναι έτοιμο το 2017 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (το οποίο έχει μετατεθεί ήδη μία φορά), αλλά στον τίτλο της σύμβασης. Η σύμβαση είναι τόσο συγκεκριμένη στον προορισμό της, Ροδοδάφνη Αιγίου, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για Πάτρα.
Οπότε, αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, από το 2017 η διαδρομή Αθήνα-Ροδοδάφνη Αιγίου θα γίνεται με ηλεκτροκίνητο τρένο σε λιγότερο από δύο ώρες, αλλά δεν υπάρχει κάποιο νεώτερο για την Πάτρα.
Αλλά αφού το έργο ονομάζεται Αθήνα-Πάτρα και έχουμε ανάγκη για καλές ειδήσεις και ανάπτυξη ας γεμίσουμε αναρτήσεις για το γρήγορο τρένο που θα έρθει Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου