This is Patra, Greece: Open Mall από τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών

19 Αυγούστου 2014

Open Mall από τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών


Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση - πρόσκληση στα μέλη του για επιχορήγηση Ανοικτοών Κέντρων Εμπορίου (Open Mall):
«Ο ΕΕΣΠ απέναντι στη λογική των πολυκαταστημάτων - πολυχώρων προβάλει την λειτουργία των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου. Η Πόλη μας, οι αγορές μας, δεν υστερούν σε τίποτα των mall αντίθετα υπερτερούν. Συνδυάζουν τις αγορές, την ψυχαγωγία,, τον περίπατο ανάμεσα σε κτίρια και δρόμους συνδεδεμένα με την ιστορική της διαδρομή.
Αγαπητοί συνάδελφοι:
Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, δεν μένουμε παθητικοί απέναντι στην επίθεση για τον αφανισμό μας, συμβάλλουμε στην αναζωογόνηση της Αγοράς.
Ο ΕΕΣΠ έχει επιλεγεί ανάμεσα στις 6 πόλεις που θα λειτουργήσουν πιλοτικά τα Α.Κ.Ε.. Η προσπάθεια θα επιδοτηθεί με 171.429 ευρώ.
Το πρόγραμμα πιλοτικά θα εφαρμοσθεί στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο που θα περικλείεται από Γούναρη έως Κολοκοτρώνη και Καραΐσκάκη έως Αγίου Ανδρέου.
Οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν:

- Δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση αντίθετα διαφημίζονται και μέσω της προβολής θα αυξήσουν τον Τζίρο τους.
- Δεν χρειάζεται φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα.
- Προϋπόθεση να μην βρίσκονται υπό πτώχευση ή εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση, ούτε να εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκτηση καταβληθείσας δημόσιας επιχορήγησης.
- Εξαιρούνται τα franchising - πολυκαταστήματα.
Αγαπητοί συνάδελφοι:
Επειδή η καταληκτική προθεσμία είναι 5/9/2014 παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο του ΕΕΣΠ 2610-273257 (κ. Σπύρος Βάσσος) ή το site του Συλλόγου για ενημέρωση σας και την συμπλήρωση των ειδικών εντύπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου