This is Patra, Greece: Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Πατρέων

10 Φεβρουαρίου 2014

Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Πατρέων

Έγκριση και δημοσιοποίηση διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού έργου «Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο του έργου CIELO CItyportEcoLOgistics που ανήκει στο πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία 2007 –2013 (European Territorial Cooperation Programme Greece -Italy 2007 –13), με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

1. Προμήθεια και εγκατάσταση πέντε (5) Σταθμών Διάθεσης Κοινόχρηστων Ποδηλάτων υψηλής τεχνολογίας.
2. Προμήθεια και εγκατάσταση σαράντα δύο (42) βάσεων πρόσδεσης κοινόχρηστων ποδηλάτων υψηλής τεχνολογίας.
3. Προμήθεια τριάντα (30) κοινόχρηστων ποδηλάτων
4. Προμήθεια και εγκατάσταση μίας (1) άδειας χρήσης  λογισμικού λειτουργίας, διαχείρισης και εποπτείας του ΣΚΠ με δυνατότητα τροποποίησης
5. Προμήθεια τουλάχιστον χιλίων (1.000) ειδικών καρτών συνδρομητή (τεχνολογίας RF-ID ή/και NCF)
6. Δημιουργία και φιλοξενία ιστοσελίδας της υπηρεσίας
7. Παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και συντήρησης του ΣΚΠ για χρονικό διάστημα ενός έτους (1) από την έναρξη λειτουργίας του.
8. Υποστήριξη της ΑΔΕΠ Α.Ε. όσον αφορά στην επάρκεια χρήσης του λογισμικού λειτουργίας, διαχείρισης και εποπτείας λειτουργίας του ΣΚΠ και τη διοργάνωση δράσεων προβολής
της υπηρεσίας (π.χ. διοργάνωση εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα, την δημιουργία πληροφοριακού υλικού, κλπ.)

Για το σκοπό αυτό η Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πατρών Α.Ε.  (ΑΔΕΠ ΑΕ Ανώνυμη Αναπτυξιακή ΟΤΑ), προκηρύσσει ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά για την ανάθεση του έργου «Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Πατρέων Δήμου Πατρέων», με προϋπολογισμό 71.380€ (χωρίς Φ.Π.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου