This is Patra, Greece: Τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων ή στύλων επί του άκρου των πεζοδρομίων

10 Φεβρουαρίου 2014

Τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων ή στύλων επί του άκρου των πεζοδρομίων

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων ή στύλων επί του άκρου των πεζοδρομίων. Το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:
1) Απαγόρευση τοποθέτησης μεταλλικών κιγκλιδωμάτων επί του άκρου των πεζοδρομίων με πλάτος μικρότερο του 1.5 μέτρου, μη συμπεριλαμβανομένου του κράσπεδου.
2) Απαγόρευση τοποθέτησης μεταλλικών κιγκλιδωμάτων επί του άκρου των πεζοδρομίων, όπου επί του αντίστοιχου οδοστρώματος επιτρέπεται η στάθμευση.
[...]
5) Την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων επί του άκρου των πεζοδρομίων οδών, κοινοχρήστων χώρων (πλατειών κλπ) από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, σε περιπτώσεις όπου απαγορεύεται η στάθμευση επί του αντίστοιχου οδοστρώματος και σε οδούς όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες.


Σύμφωνα με την πέμπτη πρόταση της απόφασης, μεταλλικά κιγκλιδώματα πρέπει να τοποθετηθούν στην πλατεία Γεωργίου, όπου σταθμεύουν συνεχώς αυτοκίνητα, αλλά προφανώς ο δήμος θα αδιαφορήσει άλλη μία φορά για την ανέξοδη και απρόσκοπτη αποτροπή της παράνομης στάθμευσης. Τρόπο θέλει, όχι κόπο. Κορύνες, κιγκλιδώματα λειτούργησαν όσο λειτούργησαν αλλά δεν άρεσαν στον δήμαρχο Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου