This is Patra, Greece: Ο Γιάννης Δημαράς κοιτάει και εγκαινιάζει πράγματα

5 Αυγούστου 2013

Ο Γιάννης Δημαράς κοιτάει και εγκαινιάζει πράγματα

Θα κλέψουμε την ιδέα του Kim Jong Un looking at things για να μεταφέρουμε το προεκλογικό κλίμα που υπάρχει στην πόλη. 

Μετά από τρία (3) χρόνια απραξίας κατά τα οποία ο δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς πρότεινε κατασκήνωση δημάρχων έξω από την βουλή, διόρισε με αδιαφανή τρόπο δεύτερη σύμβουλο πολιτισμού με παχυλή αποζημίωση (και κανένα απολογισμό έργου), προσπαθούσε να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο και να εκλέξει πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου,  έδινε 5.000 ευρώ για προβολή δημοτικών συμβουλίων, για το θαλάσσιο μέτωπο το οποίο τελικά έχασε, και άφησε άλυτο το θέμα της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο... 

ο Γιάννης Δημαράς αποφάσισε να εμφανιστεί και να εγκαινιάσει έργα!

Ο Δήμαρχος Πατρέων υποδέχεται τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα

Ο Δήμαρχος Πατρέων εγκαινιάζει την διάνοιξη της Κανακάρη

Ο Δήμαρχος Πατρέων επιβλέπει έργα στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου

Επειδή το προεκλογικό παιχνίδι άρχισε, αναμένουμε το δήμαρχο Πατρέων σε βαφτίσεις και γάμους. Σύντομα στα εγκαίνια ενός έργου στην γειτονιά σας (εάν αυτή είναι στο κέντρο της Πάτρας). 
Θα αφήσουμε ασχολίαστη την απουσία έργων στον διευρυμένο δήμο Πατρέων, καθώς όλα τα έργα που εγκαινιάζει ο δήμαρχος ανήκουν στον παλιό δήμο Πατρέων, αφήνοντας εκτός Ρίο, Βραχνέικα, Μεσσάτιδα, Παραλία. Επίσης ασχολίαστο το "έργο του κλεισίματος της κατάληψης του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών" καθώς ο δήμαρχος Πατρέων που στηρίχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ είχε διαβεβαιώσει οτι δεν θα ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας στον χώρο που ανήκει στον δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου