This is Patra, Greece: Ο δήμος Πατρέων αγαπάει τους ZZ Top

15 Οκτωβρίου 2013

Ο δήμος Πατρέων αγαπάει τους ZZ Top

Ο δήμος Πατρέων αγαπάει τους ZZ Top. Δεν γνωρίζουμε εάν ήταν ροκάς ο δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς αλλά ο δήμος Πατρέων γουστάρει ZZ Top. Έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε το επίσημο κανάλι του δήμου στο Youtube ήταν να κάνει like στο βίντεο ZZ Top - Sharp Dressed Man
 Μετά ανέβασε δύο πολύ βίντεο για τα προβλήματα της πόλης, με προτροπές προς τους πολίτες, για το κυκλοφοριακό και τους πεζόδρομους. Ωραία η καμπάνια του δήμου Πατρέων για το κυκλοφοριακό αλλά έχουμε την εντύπωση οτι το ένα βίντεο έχει γυριστεί στην Αθήνα. Λεπτομέρειες, αλλά όπως έχουμε πει, είμαστε αργόσχολοι και σχολαστικοί. 
Ορισμένα σχόλια, με καλή πρόθεση, για τους διαχειριστές των social media λογαριασμών του δήμου Πατρέων. Αρχικά όταν διαχειριζόμαστε τέτοιους λογαριασμούς δεν βλέπουμε ροκ και δεν κάνουμε άσχετα likes. Επίσης είναι απαράδεκτο σε επίσημο κανάλι δήμου και μάλιστα σε καμπάνια ενημέρωσης να έχουν αποτραπεί τα σχόλια. Εάν ο κόσμος έχει αρνητική αλλά κόσμια άποψη για το βίντεο ή την καμπάνια δεν έχει δικαίωμα να εκφραστεί; Τέλος όταν κάνεις ολόκληρη καμπάνια για το κυκλοφοριακό και δεν αναφέρεις ούτε μια κουβέντα για ποδήλατα και ποδηλατόδρομους είσαι γραφικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου