This is Patra, Greece: Κου Κλουξ Κλαν, σατανισμός, ανθρωποθυσίες, σεξ και αίμα!

8 Απριλίου 2016

Κου Κλουξ Κλαν, σατανισμός, ανθρωποθυσίες, σεξ και αίμα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πολυπληθής ομάδα δημοσιογράφων του Luben μία ομάδα 15.000 ατόμων εθεάθη τα μεσάνυχτα κάτω από το φεγγαρόφωτο στην περιοχή της Οβρυάς.
Αποκλειστική φωτογραφία από το πλήθος!
Οι νεαροί (πάντα είναι νεαροί) φαίνεται να συμμετείχαν σε τελετή που παρέπεμπε στην Κου Κλουξ Κλαν (όταν δεν έχεις ναζί βουλευτή στην Δυτική Ελλάδα και βλέπεις κάθε βράδυ Star). Στο τελετουργικό συμμετείχαν άτομα ντυμένα με λευκές κελεμπίες (αραβικές κελεμπίες φοράνε οι ρατσιστές), κόκκινες ζώνες και λευκές κουκούλες, τα οποία άναψαν φωτιά και έδωσαν, με βάση μαρτυρίες (true story), όρκους πίστης. Η ομάδα αποχώρησε από το σημείο όταν κάτοικος της περιοχής τους απείλησε με κυνηγετικό όπλο (νόμιμος και αντιρατσιστής επίσης).
(*Κανένας δεν ενημέρωσε την αστυνομία, στην Οβρυά μιλάνε οι καραμπίνες.)

Λίγες ημέρες πριν, παρόμοιο τελετουργικό καταγράφηκε στο Γλαύκο (ο Μισσισσιππής των φτωχώνε), όταν 15 άτομα άναψαν φωτιές σε σχήμα πεντάλφα και διάβασαν κείμενα που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή. Στο οικόπεδο βρέθηκαν, μάλιστα, καμένα πτηνά, τα οποία, όπως λένε οι κάτοικοι, είχαν κάψει ζωντανά μέλη της ομάδας.
Αποκλειστική φωτογραφία των καμμένων πτηνώνε.
Πάντως τα πράγματα είναι σοβαρά καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σατανιστές και αντίχριστοι είχαν εκδήλωση στο κέντρο της Πάτρας όπου επικαλέστηκαν σατανιστικούς ύμνους και φορούσαν μαύρα ρούχα με πεντάλφες!

Όλα αυτά έγιναν στο επίκεντρο του Χριστιανισμού παγκοσμίως, το κέντρο της ΚΚΚ, το άντρο των σατανιστών, τον διεθνή κόμβο εμπορίου, την Οβρυά Πατρών.. Εδώ.

Τουλάχιστον τα φαινόμενα είναι σε ύφεση, καθώς παλιά οι νεαροί σατανιστές βίαζαν γυναίκες στην Μαρίνα μέρα-μεσημέρι μέσα σε διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου