This is Patra, Greece: Πώς να περάσετε τα μπλόκα στην Αχαΐα (hint: βυζιά)

12 Φεβρουαρίου 2016

Πώς να περάσετε τα μπλόκα στην Αχαΐα (hint: βυζιά)

Οι αγρότες της Αχαΐας δυναμικά στον αγώνα έχουν κλείσει πολλούς δρόμους, κάνουν παρέλαση τρακτέρ στην Πάτρα, μπαίνουν με τα τρακτέρ στην εφορία και γενικά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα.
Στην γέφυρα Μεγανίτη στην Παλαιά Εθνική Οδό προς Αθήνα οι αγρότες έχουν κάνει μπλόκο που δεν περνάει ούτε ΚΤΕΛ, ούτε αυτοκίνητο, ούτε εργαζόμενοι για το μεροκάματο.
Φωτογραφία από εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στο μπλόκο. Πηγή: protionline.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πρώτης της Αιγιαλείας, όταν μια γυναίκα οδηγός προσπάθησε να περάσει από το μπλόκο της Νέας Εθνικής Οδού συνάντησε από τον Θανάση Χελάκη την ίδια στάση και δεν την άφησε να περάσει.

Φυσικά σε όλα τα μπλόκα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Η κυρία προσπάθησε να περάσει από την Παλαιά Εθνική Οδό, αλλά και εκεί βρήκε μπλόκο. Όμως στο μπλόκο αυτό συνάντησε το μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Αγροτών Παρασκευά Σπυρόπουλο και το μέλος του Συλλόγου της Αλυκής Νίκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι μπορεί να έχουν χάσμα απόψεων στα συνδικαλιστικά, αλλά όταν βρεθούν απέναντι στο ωραίο φύλο σε βυζιά υπάρχει συμφωνία απόψεων.

Οπότε, σύμφωνα με την Πρώτη της Αιγιαλείας, αφού φωτογραφήθηκε με τους αγρότες στα μπλόκα, συνέχισε την πορεία της προς Αθήνα για το μεροκάματο.
Φωτογραφίες από την Πρώτη της Αιγιαλείας:

Βυζιά και χαμόγελα στο μπλόκο. Πηγη: protionline.gr
Βυζιά και χαμόγελα στα μπόκα Νο 2. Πηγή: protionline.gr
Συμπέρασμα; Αν θέλετε να περάσετε τα μπλόκα μπορείτε να το κάνετε αν έχετε σοβαρή δουλειά, ανάγκη, εργασία, ΒΥΖΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου