This is Patra, Greece: Ελλάδα - Ουγγαρία στην Πάτρα για τα προκριματικά του World League

17 Νοεμβρίου 2015

Ελλάδα - Ουγγαρία στην Πάτρα για τα προκριματικά του World League

Στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας της 1ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο την πανίσχυρη Ουγγαρία, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τους Ούγγρους στην Πάτρα, κατόπιν σχετικής επιθυμίας του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Βλάχου.

Ελλάδα, Ουγγαρία, Γεωργία και Ρουμανία συμμετέχουν στον Α' όμιλο των προκριματικών του World League 2016. Στους πρώτους αγώνες η Ελλάδα κέρδισε την Ρουμανία με 17-3 και η Ουγγαρία την Γεωργία με 17-10. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ Ελλάδας και Ουγγαρίας, η Ελλάδα μετράει ισάριθμες ήττες, αν και τα τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν στο γκολ.

Οι σχετικές επαφές για την έλευση της Εθνικής στην Πάτρα έγιναν με μεσάζοντα το μέλος της ΚΕΔ/ΚΟΕ, Νίκο Βασιλείου, ενώ όλα τα θέματα που αφορούν το παιχνίδι (φιλοξενία, επαφές με φορείς και χορηγούς, κλπ) ανέλαβαν να τα τρέξουν οι άνθρωποι της ΝΕΠ, οι οποίοι έχουν την σχετική εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις (παλιότερα παιχνίδια της Εθνικής πόλο στην Πάτρα, «Swimming Christmas Cup», Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΠΠ-ΠΚ, κ.ά.)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου