This is Patra, Greece: Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος χρηματοδοτεί το πουσταριό

28 Οκτωβρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος χρηματοδοτεί το πουσταριό

Ο αγαπημένος μας δημόσιος υπάλληλος (χωρίς σπουδές, χωρίς αξιολόγηση και χωρίς φορολογία) σπαταλάει τον χρόνο που του παρέχει ο παχυλός μισθός που του παρέχει το κράτος για να βρίζει χυδαία τους πάντες. Τον τελευταίο καιρό έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, αφού πτώχευσε την Μητρόπολή του, και διαβάζει διεθνείς ειδήσεις. Ο άγιος Αμβρόσιος εξοργίστηκε με το Tim Cook της Apple, ο οποίος δήλωσε δημόσια οτι είναι ομοφυλόφιλος.
Σε πρόσφατη ανάρτησή του με ήρεμο τίτλο « ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ » καταφέρεται ενάντια στην ομοφυλοφιλία, η οποία «Έχει πάρει την μορφή μόδας, ως προς την εξέλιξη και την μορφή επιδημίας ως προς την διάδοση.», με λίγα λόγια γεμίσαμε πουστάρες. Και ποιός φταίει για αυτό;


Ποιός Μητροπολίτης αγοράζει προϊόντα της Apple και κατ' επέκταση χρηματοδοτεί τον ομοφυλόφιλο, κίναιδο, πουστάρα Tim Cook;
Ο ίδιος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, και μάλιστα έχει το θράσος να πηγαίνει με το πούστρικο iPad μέσα στην Ιερά Σύνοδο!

Φυσικά ακόμα ούτε ένα σχόλιο για το Παπάφειο ίδρυμα και τον βιασμό τροφίμου, αλλά το κυνήγι των Εβραιομασώνων συνεχίζεται κανονικά.


Υ.Γ. Ο Μητροπολίτης στην τελευταία ανάρτησή του κλασσικά βρίζει τους Μασσώνους (sic), αλλά στην αντιγραφή από διάφορα ψεκασμενοεθνικιστικά blogs έχει συμπεριλάβει κομμάτι για τις Σκουριές:
«O ΡΟΤΣΙΛΝΤ εξάγει όλο το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, στις δικές του τράπεζες, ενώ εμείς οι Έλληνες μένουμε με το κυάνιο και τον υδράργυρο στο χέρι!!!.»
Είναι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ενάντια στην εξόρυξη στις Σκουριές; Φυσικά και όχι, γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη, αλλά πάνω στην αντιγραφή του ξέφυγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου