This is Patra, Greece: Τραγικό! Απειλεί να πνιγει ο Αμβρόσιος!

12 Οκτωβρίου 2015

Τραγικό! Απειλεί να πνιγει ο Αμβρόσιος!

Τραγικό! Απειλεί να πνιγεί ο Αμβρόσιος! Στην τελευταία (θεόπνευστη) ανάρτησή του στο (εβραιομασωνικό) blog της Google ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σοκάρεται από αυτά που διαβάζει στο Μακελειό του Στέφανου Χίου, από την ενημέρωση που έχει από την Χρυσή Αυγή και από τις γιαγιάδες που του αφήνουν σπίτια στις διαθήκες τους.

Τι ζητάνε οι εβραιομασώνοι, χαζαροεβραίο, τουρκομογγόλοι από την Ελλάδα μας;

- Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Δηλαδή θέλει αν ένα παιδάκι βιαστεί σε ίδρυμα της εκκλησίας, να μην γνωρίζει τι είναι αυτό, να του λένε σε τιμωρεί ο θεός γιατί έφαγες μπριζόλα την Κυριακή.

- Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Δηλαδή θέλει να μην ενδιαφέρονται τα παιδιά για το περιβάλλον, ώστε όταν η εκκλησία χτίζει ξενοδοχεία για γκολφ να μην ασχολείται κανείς εάν έχουν άδεια.

-  Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Εδώ ο λατρεμένος μας παπάς γράφει σε ένα blog στο διαδίκτυο οτι θα έρθει ο σατανάς επειδή θα μπει το διαδίκτυο στα σχολεία.

- Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
- Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.
Εδώ τα έχασε εντελώς ο άγιος (και ο Χίος). Ποιά είναι τα μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως; Γιατί να πάνε σε αυτά εκδρομές οι φοιτητές και να μην κάτσουν στις εστίες να κάνουν πάρτυ με μπάφους και σεξ; Τι είναι η σεξουαλική απελευθέρωση των μαθητών; Θα λένε οι καθηγητές «Γιωργάκη πήδηξε ότι βρεις να κινείται στην τάξη, και τον σκύλο στο προαύλιο»;

Αμβρόσιε γερά, πάρε τα λεφτά της Μητρόπολης και αγόρασε το νέο iPhone και συνέχισε να ποστάρεις για τα κακά του διαδικτύου.

Άλλος ένας δημόσιος λειτουργός που πληρώνουμε όλοι μας, είτε είμαστε χρήστες διαδικτύου, είτε σεξουαλικώς απελευθερωμένοι ανώμαλοι, είτε απλά άνθρωποι, για να μας βρίζει. Κάποτε θα «κοιμηθεί» και προφανώς θα αγιοποιηθεί, αλλά σύντομα η κοινωνία και η ιστορία θα τους ξεπεράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου