This is Patra, Greece: Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων

1 Φεβρουαρίου 2015

Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων

Μέσα στην κρίση, μέσα στην απελπισία, κάποιοι Συνέλληνες πιστεύουν σε ηγέτες όπως ο μεγάλος Πατρινός Αρτέμης Σώρρας και πληρώνουν χρήματα, αφιερώνουν προσωπικό χρόνο για μια μεγάλη ιδέα. 
Στην φωτογραφία βλέπουμε τα γραφεία της "Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων" (sic), τα οποία βρίσκονται στην Βότση 64 και θα εγκαινιαστούν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:30.
Όποιος Πατρινός έχει λαμβάνειν χρήματα από τον Αρτέμη Σώρρα μπορεί να πάει στα γραφεία. Αν δεν πάρει τίποτα από τα 600.000.000.000 ευρώ που έχει ο Σώρρας, ας ζητήσει από τα κορόιδα που πλήρωσαν για τα γραφεία. Αρκεί να τα ζητήσει με ωραίο τρόπο, πχ να τα ζητήσει για την πέμπτη εθνοσυνέλευση ή την συνέλεση των Ελλήνων αυτοχθόνων με αφύπνιση του ιχώρ.

Πώς και γιατί ζουν ανάμεσά μας; Ευτυχώς αυτά τα άτομα δεν ψήφισαν, καθοδηγούμενα από τον γκουρού της διανόησης και πολιτικής σκέψης Αρτέμη Σώρρα.



(Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες καλά κάνουν και δεν γνωρίζουν την υπόθεση, ας την εξηγήσουμε λίγο. Ο Αρτέμης Σώρρας λέει οτι έχει 600 δις να δώσει για την Ελλάδα και 50 δις για την Κύπρο. Οι προδότες πολιτικοί δεν τα θέλουν γιατί είναι Χαζαροεβραίοι (sic) και ο Σώρρας έφτιαξε μια "οργάνωση" END - End National Debt. Στην END τσακώθηκαν οι "συνέλληνες" - ίσως δεν είχαν όλοι ιχώρ - και ο ηγέτης αναγκάστηκε να φτιάξει την ΜΚΟ Ελλήνων Συνέλεσις. Στην ΜΚΟ χρηματοδότες είναι ο απλός κόσμος, γιατί τα 600δις είναι δεσμευμένα (sic). Όταν η ΜΚΟ φτάσει τα 5.000.000 μέλη, θα καταλύσει τα κόμματα, γιατί είναι παράνομα και προδοτικά, και θα συγκαλέσει την 5η εθνοσυνέλευση. Μέχρι τότε ο κοσμάκης πληρώνει για να ταξιδεύει ο Σώρρας στην Ελλάδα και να λέει για τους Εβραίους, για τον άσχετο Αινστάιν και για το παγκόσμιο καταπίστευμα όταν πίνουν καφέ με τον Ομπάμα.)

4 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;; ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2610 009100. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομικό πρόσωπο; Είστε με το κράτος και το νόμο όποτε σας βολεύει; Αποδείξεις στείλτε μας να τις αναρτήσουμε, μαζί με κανένα δις.

      Διαγραφή
    2. Και εσυ αποδειξε μας οτι δεν εχει τα χρηματα και μετα γραψε ο,τι θες...

      Διαγραφή
    3. Η λογική λέει οτι αυτός πρέπει να αποδείξει οτι έχει κάτι, οτι δεν τα έχει φαίνεται.

      Διαγραφή