This is Patra, Greece: Open Coffee Patras XIII

24 Οκτωβρίου 2014

Open Coffee Patras XIII

Το Open Coffee Patras επιστρέφει και σας προσκαλεί στην 13η συνάντησή του και πρώτη για τη νέα σεζόν. Το ραντεβού μας δίνουμε αυτή τη φορά σε νέο χώρο, στον πολυχώρο Επίκεντρο (Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου), την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Στο γνωστό χαλαρό κλίμα, χωρίς γραβάτες και κοστούμια, γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ, και ανταλλάσσουμε ιδέες. Στόχος της συνάντησής μας είναι να γνωρίσουμε νέες, πετυχημένες, ελληνικές startups στον χώρο της πληροφορικής και κυρίως να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μοιραστούμε ιδέες και εμπειρίες, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί μια πραγματικά ενεργή κοινότητα καινοτομίας στην πόλη μας.

Ομιλίες:
Δρ. Σπύρος Αρσένης, στέλεχος Business Banking, Διεύθυνση Ανάπτυξης Πελατείας Λιανικής στην Εθνική Τράπεζα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ενίσχυσης καινοτόμων επιχειρήσεων NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις χρηματοδότησης, εκπαίδευσης και mentoring. Επίσης θα αναφερθεί στον 5ο Διαγωνισμό i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία.

Χρήστος Κωνσταντινίδης, Customer Development executive at SourceLair – “Instincts are experiments. Data is proof.”
Μια σύντομη αναδρομή στο ταξίδι του SourceLair, από την ιδέα μέχρι το σήμερα, την σημασία του business model, την data driven στρατηγική τους και 3 αποκαλύψεις για τους νέους entrepreneurs.

Γιώργος Μελισσαρόπουλος, CSO at Citiwave – “No more waiting.”
We are not waiting. Affordable ultra high speed internet for the next generation…No more cables!

Αντώνης Σαμοθράκης, Marketing Manager at e-FOOD – “Από τις 50 παραγγελίες το μήνα… στις 5.500 τη μέρα!”
Μια παρουσίαση στο πως ξεκίνησε το e-FOOD, που βρίσκεται σήμερα, και τη στρατηγική που ακολούθησαν για να πετύχουν τόσο μεγάλη ανάπτυξη σε μόλις 2 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας!

Πρόγραμμα - Διαδικαστικά:
18:00-19:00 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα
19:00-20:00 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις
20:00-22:30 Networking - Στο μπαρ του πολυχώρου Επίκεντρο θα έχουμε την ευκαιρία με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα να συζητήσουμε, να γνωρίσουμε και να “μάθουμε” από τα λάθη αλλά και τις επιτυχίες όσων επιχειρούν στο χώρο των startups.

H συμμετοχή είναι εξ' ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό facebook event.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου