This is Patra, Greece: Δωρεάν εξέταση για περιφερική αρτηριακή και θρομβοεμβολική νόσο και φλεβικές παθήσεις

18 Ιουνίου 2014

Δωρεάν εξέταση για περιφερική αρτηριακή και θρομβοεμβολική νόσο και φλεβικές παθήσεις

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για την Περιφερική Αρτηριακή (ΠΑΝ) και την Θρομβοεμβολική Νόσο (ΦΘΝ) και τις φλεβικές παθήσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι ιατροί, μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 από τις 16.30 μέχρι τις 20.30 στο ξενοδοχείο « Astir Patras».
Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με την συνεργασία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών, την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, του Ιατρικού Συλλόγου Πατρέων και της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου. Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συγκεκριμένες ασθένειες , των οποίων η διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.
Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου