This is Patra, Greece: Διήμερο σεμινάριο βιολιού της Natalija Morozova

24 Μαΐου 2014

Διήμερο σεμινάριο βιολιού της Natalija Morozova

Παράλληλα με την ενότητες εκδηλώσεων  «Το Ωδείο παρουσιάζει» και «Μουσική από παιδιά για παιδιά» το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεών του, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο βιολιού της Natalija Morozova την Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Μαΐου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Συναυλιών» Δημοτικού Ωδείου Πατρών Μαιζώνος 42 & Αράτου (Παλαιό Μουσείο).
Στο σεμινάριο θα πάρουν μέρος οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και μπορούν να λάβουν μέρος, ως εκτελεστές ή ως ακροατές όποιοι μαθητές θελήσουν από την πόλη μας και άλλες πόλεις, από άλλες μουσικές σχολές ή Ωδεία χωρίς οικονομικό κόστος, αφού προηγουμένως το δηλώσουν στην γραμματεία του Ωδείου.
Την Δευτέρα 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Ρεσιτάλ Βιολιού της Μυρτώς Μωραϊτου, ώρα 20.30, στην «Αίθουσα Συναυλιών» Δημοτικού Ωδείου Πατρών Μαιζώνος 42 και Αράτου (Παλαιό Μουσείο).
Την Τρίτη 27 Μαΐου θα δοθεί Ρεσιτάλ Βιολιού με τους Συμμετέχοντες στο Σεμινάριο, ώρα 20.30, στην «Αίθουσα Συναυλιών» Δημοτικού Ωδείου Πατρών Μαιζώνος 42 και Αράτου (Παλαιό Μουσείο). 
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Πληροφορίες για το σεμινάριο στην γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Αράτου 23, τηλέφωνο 2610271087. Υπεύθυνη σεμιναρίου Άντα Βασιλακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου