This is Patra, Greece: Γιορτάζουμε το Πάσχα διαφορετικά

10 Απριλίου 2014

Γιορτάζουμε το Πάσχα διαφορετικά

Ο Πανεπιστημιακός Ναός, λόγω της εορτής του Πάσχα, ξεκινά εκστρατεία, από την Τετάρτη 9 Απριλίου μέχρι και το μέγα Σάββατο, συγκέντρωσης χρημάτων και τροφίμων για τους χειμαζόμενους από την κρίση συνανθρώπους μας.
Φέτος πρώτη προτεραιότητα θα έχουν οι συνάδελφοι διοικητικοί υπάλληλοι που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα- απόλυση και αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα επιβίωσης. Δεύτερη προτεραιότητα θα έχουν οι φοιτητές και οι πολύτεκνες οικογένειες. Συνολικά θα ενισχυθούν περίπου 30 οικογένειες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η Επιτροπή του Ναού συνομίλησε με τις οικογένειες αυτές και συνόψισε τις ανάγκες σε δύο κατηγορίες 1) Διατροφή 2) Πληρωμή λογαριασμών (ΔΕΗ, ύδρευση, ενοίκιο σπιτιού) Το κόστος της όλης επιχείρησης θα ανέλθει στο ποσόν των 6.000 € περίπου.
Η Επιτροπή του Ναού κάνει έκκληση στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αλλά και έξω από αυτή, να συνδράμουν στην επιχείρηση για να μαζευτεί το ποσόν και να δώσουμε χαρά και μήνυμα ελπίδας σε αυτούς τους συνανθρώπους μας ότι, δεν είναι μόνοι τους στις δυσκολίες που περνούν. Εναλλακτικά ο Ναός συγκεντρώνει εκτός από χρήματα και τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν για το σκοπό αυτόν. 
Χρήματα μπορούν να κατατίθενται:
1) Στην Τράπεζα Πειραιώς με την ένδειξη αλληλεγγύη Αρ. Λογαριασμού του Πανεπιστημιακού Ναού: 6319-010291-001 (Απλό Ταμιευτήριο Κ) ‘ΙΒΑΝ’ Απεικόνιση: GR37 0171 3190 0063 1901 0291 001 Το SWIFT-BIC της Τράπεζας Πειραιώς είναι PIRBGRAA Για όλο το δίκτυό της στην Ελλάδα
2) Στον υπάλληλο της υπηρεσίας μισθοδοσίας κ Ανδρέα Σταματόπουλο (Δίνεται σχετική απόδειξη) 3) Στο κουτί του Ναού με ένδειξη για του απόρους.
Για τρόφιμα ή χρήματα ο Ναός είναι ανοιχτός καθημερινά από 10.30 μέχρι 14.30 καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ιερού Ναού.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ
Πηγή: Πανεπιστήμιο Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου