This is Patra, Greece: «Μικρές ζωές» στο θέατρο Act

26 Μαρτίου 2014

«Μικρές ζωές» στο θέατρο Act

Η θεατρική ομάδα του β.λ.ε.πο. παρουσιάζει στις 03/04/05 Απριλίου και ώρα 21:30 στο θέατρο Act το έργο «Μικρές ζωές» του Αντώνη Σαξιώνη. 12 + 1 μονόλογοι περνάνε πάνω από το σανίδι, σαν μικρές ιστορίες της καθημερινής μας ζωής.
Λίγα λόγια για το έργο: Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές. Στιγμές που είναι κομμάτια στο παζλ της ζωής του κάθε ανθρώπου. Άλλες μπορεί να κρατούν λίγο, άλλες περισσότερο και άλλες για πάντα. Κάποιες θέλουμε να τις βγάλουμε από το μυαλό μας αλλά δεν μπορούμε και άλλες θέλουμε να μη τελειώσουν ποτέ, γιατί μας κάνουν ευτυχισμένους. Με κάποιες γελάμε, με κάποιες κλαίμε, σε κάποιες είμαστε μόνοι μας, σε άλλες με παρέα.  Αυτό είναι οι «Μικρές Ζωές». Μια καταγραφή στιγμών, σε μορφή μονολόγων, μέσα από τη ζωή… του καθενός μας. Κάποιες μπορεί να τις έχεις ζήσει ήδη ή να τις ζεις τώρα, άλλες να μη τις έχεις ζήσει ακόμα ή μπορεί να μη τις ζήσεις ποτέ. Σίγουρα όμως, μια «στιγμή» από το έργο, θα είναι μια δική σου «μικρή ζωή».

Συντελεστές: Κατερίνα Τζάρτζου, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.
Κείμενα: Αντώνης Σαξιώνης (Enter: Αντώνης Σαξιώνης – Κατερίνα Ράλλη)
Σκηνοθεσία: Αντώνης Σαξιώνης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλεξάνδρα Γούδη
Ποια είναι η θεατρική ομάδα του β.λ.ε.πο: Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα του Γενάρη, όταν ο Αντώνης Σαξιώνης «την είδε» σκηνοθέτης. Είπε την ιδέα του σε μια συνάντηση των μελών του β.λ.ε.πο. και τα ... «ψώνια» ανταποκρίθηκαν. Έτσι άρχισαν όλα! Εξάλλου, για να πατήσεις και να παίξεις στη σκηνή, πρέπει να έχεις το μικρόβιο ή το «ψώνιο» του ηθοποιού. Κάποιοι έχουν και τα δύο.Γιατί πολλές φορές τα πιο ωραία πράγματα και τα πιο δημιουργικά, ξεκινούν από ένα αστείο ή από μια τρελή ιδέα.
Η θεατρική ομάδα του β.λ.ε.πο, είναι μια νεοσύστατη ομάδα, που δημιουργήθηκε το 2013 από τον Αντώνη Σαξιώνη. Αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς, μέλη του β.λ.ε.πο., με κοινό στοιχείο την αγάπη και το μεράκι τους για το θέατρο. Ο Αντώνης Σαξιώνης έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Αθήνας. Οι «Μικρές Ζωές» είναι η πρώτη του σκηνοθετική δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου