This is Patra, Greece: Ερύμανθος mountain trail «Ηράκλειος Άθλος» 2014

20 Μαρτίου 2014

Ερύμανθος mountain trail «Ηράκλειος Άθλος» 2014

Τα Δ.Δ. Καλούσι και Λακκώματα του Δήμου Ερυμάνθου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αχαΐας και ο σύλλογος ‘’Lepanto runners’’ διοργανώνουν δύο αγώνες βουνού trail 23,5 χλμ & 13 χλμ – καθώς και ένα μικρότερο αγώνα των 2,5χλμ για τα παιδιά, στην πανέμορφη και ορεινή περιοχή του Όρους Ερύμανθου, στα χωριά Καλούσι και Λακκώματα του νομού Αχαΐας την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 09:00 π.μ. Ο αγώνας έχει εκκίνηση από το χωριό Λακώμματα Αχαΐας και τερματισμό στο χωριό Καλούσι Αχαΐας με θέα στον υπέροχο Πατραϊκό κόλπο.
Δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα των 23,5 χλμ και 13 χλμ έχουν όλοι άνω των 18 ετών με βασική προϋπόθεση να έχουν εξεταστεί το τελευταίο τρίμηνο από καρδιολόγο γιατρό.  Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα των 2,5χλμ των παιδιών ηλικίας από 12-17 ετών, που θα προσκομιστεί ιατρική βεβαίωση κατά τη παραλαβή του αθλητικού νούμερου συμμετοχής. ‘’ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ‘’. Ιατρική κάλυψη θα υπάρχει σε όλο το εύρος της διαδρομής, από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Αχαΐας, όπως και ασθενοφόρο όχημα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω του site του αγώνα http://www.erimanthostrail.gr και θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 02 Μαΐου 2014 και ώρα 15:00 μμ. Αθλητές και Αθλήτριες που θα δηλώνονται εκπρόθεσμοι θα έχουν όλες τις απολαβές αλλά δεν θα λογίζονται στην έκδοση των αποτελεσμάτων. Τα Αθλητικά νούμερα θα δίνονται από την Γραμματεία του αγώνα στο Hotelmedirerranee στην Αγίου Νικολάου 18 στον πεζόδρομο της Πάτρας, το Σάββατο 3  Μαΐου και ώρα 17:00 έως 21:00, όπως και στην πλατεία του χωριού Λακκώματα στο σημείο της εκκίνησης , για τους αθλητές που είναι ήδη εγγεγραμμένοι.
Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες είναι 10 ευρώ. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται ονομαστικά και θα αποστέλλεται το αποδεικτικό στο email : info@erimanthostrail.gr

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου