This is Patra, Greece: Ο αντάρτης βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος

31 Μαρτίου 2014

Ο αντάρτης βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος

Σχεδόν σε κάθε νομοσχέδιο, το οποίο πάει στην βουλή για ψήφιση και σηκώνει θύελλα αντιδράσεων, ο βουλευτής Αχαΐας κύριος Θανάσης Νταβλούρος από τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει αντιρρήσεις και ενστάσεις.
Αρχικά ο βουλευτής Νταβλούρος έγινε γνωστός όταν απείλησε ότι θα παραιτηθεί για το σχέδιο Αθήνα και το ΤΕΙ Πάτρας, αλλά τελικά το ψήφισε όπως κατέβηκε. Στο πρόσφατο νομοσχέδιο για το γάλα και άλλες διατάξεις δήλωσε ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ψήφος μου στο πολυνομοσχέδιο, αλλά τελικά το ψήφισε. Ο βουλευτής Νταβλούρος είχε καταθέσει και σχετική «ερώτηση φωτιά» προς τον υπουργό ανάπτυξης σχετικά με τα φωτοβολταϊκά, αλλά τελικά τα ψήφισε όλα. Ο βουλευτής Νταβλούρος υπέγραψε και την επιστολή βουλευτών για την υπερφορολόγηση της γης, αλλά τελικά ψήφισε «ναι σε όλα».
Τελικά μετά από τόσα αντάρτικα και αντιρρήσεις, ο κύριος Νταβλούρος είναι ο μοναδικός βουλευτής Αχαΐας που ψήφισε το σχέδιο Αθηνά και επίσης ο μοναδικός που ψήφισε ναι σε όλα στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, καθώς ακόμα και ο έτερος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας κύριος Γιώργος Παπανδρέου καταψήφισε ένα άρθρο.

Οι υπόλοιποι επτά βουλευτές Αχαΐας, οι ανεξάρτητοι Νίκος Νικολόπουλος και Γιώργος Νταβρής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου  και Μαρία Κανελλοπούλου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο βουλευτής της ΔΗ.ΜΑΡ. Νίκος Τσούκαλης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης το καταψήφισαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου