This is Patra, Greece: Γραφικά Χριστούγεννα στην Πάτρα

19 Δεκεμβρίου 2013

Γραφικά Χριστούγεννα στην Πάτρα

Ο δήμαρχος Πατρέων εγκαινίασε το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου Α' αλλά η ανακοίνωση που ακολούθησε ήταν πιο γραφική από το χωριό. Ο τίτλος της ανακοίνωσης είναι "Γιαν. Δημαράς: «Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια της οικονομικής κρίσης, ο Δήμος είπε να πρωτοτυπήσει..."

"παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες του Δήμου, η Φάτνη τοποθετήθηκε στην πλατεία Τριών Συμμάχων ενώ ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, τοποθετήθηκε όχι μόνο στο κέντρο της Πάτρας, αλλά επεκτάθηκε και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων"

 Για να ξεφύγουμε από την μιζέρια ο δήμος αναφέρει ακόμα και στον χριστουγεννιάτικο στολισμό τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και συνεχίζει με το θέμα του θαλασσίου μετώπου.

Ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, ανέφερε τα εξής: «Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια με την οποία μας έχει εμποτίσει η οικονομική κρίση, ο Δήμος φέτος, με τα πενιχρά το τονίζω αυτό, οικονομικά του είπε να πρωτοτυπήσει. Μετέφερε τη φάτνη στην Τριών Συμμάχων για να σηματοδοτήσει τη θέληση της πόλης μας να έχουμε διέξοδο στο θαλάσσιο μέτωπό της, και στην πλατεία Γεωργίου έστησε το Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο εγκαινιάζουμε απόψε παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, το οποίο πιστεύουμε ότι θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους και θα ενισχύσει και την αγορά του κέντρου της πόλης μας.

Ο δήμαρχος μας προσκαλεί να ξεφύγουμε λίγο από την μιζέρια που μας έχει εμποτίσει η οικονομική κρίση και με, το τονίζει αυτό, πενιχρά οικονομικά του μετέφερε την φάτνη στην πλατεία Τριών Συμμάχων για να την συνδυάσει με το θαλάσσιο μέτωπο. Το θαλάσσιο μέτωπο που το κακό κράτος των Αθηνών και η τρόικα μας έχει στερήσει και εμείς οι ταπεινοί με, τονισμένο αυτό, πενιχρά οικονομικά προσπαθούμε  να φύγουμε από την μιζέρια που έχει εμποτίσει η οικονομική κρίση.

Μπράβο δήμαρχε Πατρέων Γιάννη Δημαρά, ξεφύγαμε μια και καλή από την μιζέρια, πέσαμε στα ναρκωτικά. Σε αυτό το ωραίο κλίμα περιμένουμε χριστουγεννιάτικες προβολές Νίκου Ξανθόπουλου στον μώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου