This is Patra, Greece: Κρατικό όχημα για να παρανομείς άνετα

10 Σεπτεμβρίου 2013

Κρατικό όχημα για να παρανομείς άνετα

Επειδή το κράτος έχει οικονομικά προβλήματα και επειδή οι δημόσιοι λειτουργοί πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα στους πολίτες. Είσαι σε σημαντική θέση στο δημόσιο όπου έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς κρατικό όχημα; Μπορείς να το πάρεις Δευτέρα 10 το βράδυ για μία βόλτα στο κέντρο και εαν δεν βρεις να παρκάρεις, που θα βρεις, αλλά εάν βαριέσαι μπορείς να το αφήσεις δίπλα στον κάδο εμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία των υπολοίπων πολιτών. Φυσικά κλήση και πρόστιμο δεν θα πάρεις αλλά και εάν ακόμα πάρεις είναι κρατικό όχημα, δεν θα το πληρώσεις εσύ.

Φυσικά όταν είσαι κρατικός λειτουργός και έχεις συνηθίσει στην παρανομία είναι λογικό να παρκάρεις παράνομα ενώ ο δρόμος είναι άδειος ή να παρκάρεις παράνομα αλλά άνετα εντός του πεζοδρόμου στην Ρήγα Φεραίου και Κανάρη.
Ίσως κάποιος μας κατηγορήσει για εμπάθεια με το συγκεκριμένο κρατικό όχημα αλλά δεν γνωρίζουμε τον οδηγό του, γνωρίζουμε τον ιδιοκτήτη του όμως που είναι το κράτος. Εμπάθεια έχουμε με τους κρατικούς υπαλλήλους που καταχρώνται την εξουσία τους και το συγκεκριμένο όχημα παραβαίνει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας τακτικά, οπότε και το εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου