This is Patra, Greece: Τι θα γίνει στο πρώην λούνα παρκ στο πάρκο Αγίου Αλεξίου;

8 Σεπτεμβρίου 2013

Τι θα γίνει στο πρώην λούνα παρκ στο πάρκο Αγίου Αλεξίου;

Τον τελευταίο μήνα έχουμε παρατηρήσει δραστηριότητα στο παρκάκι στον Άγιο Αλέξη, στην γωνία Ηπείρου και Ιωαννίνων στον χώρο που παλιά υπήρχε το λούνα παρκ. Ο χώρος ανήκει σε ιδιώτη ο οποίος έχει παραχωρήσει μέρος του στον δήμο για την κατασκευή πλατείας και χώρου αναψυχής.
Οι εργασίες λοιπόν αφορούν κατασκευή super market και συγκεκριμένα υποκαταστήματος της αλυσίδας Βερόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες το super market θα λειτουργήσει πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα λειτουργήσει και κατάστημα παιχνιδιών Jumbo στον χώρο αλλά δεν βλέπουμε πώς μπορεί να χωρέσει καθώς η κατασκευή είναι ισόγεια χωρίς άλλο όροφο.

Στο άλλο μισό του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί στον δήμο ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς έχει υποσχεθεί στα παιδιά της ταινίας "Τα παιδία δεν παίζει" την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου και μάλιστα η εταιρεία χορηγός της ταινίας έχει έτοιμα τα λεφτά για την κατασκευή του. Τα παιδιά θα πάνε στο πανεπιστήμιο σε λίγο και ο δήμος έχοντας και τον χώρο και την χορηγία έχει παρατήσει τον χώρο στο έλεος των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων.

Προεκλογική περίοδο έχουμε, ο δήμαρχος έχει εγκαινιάσει τα πάντα στην Πάτρα, ίσως θυμηθεί την υπόσχεσή του στα παιδιά και κάνει εγκαίνια και στην πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου