This is Patra, Greece: Τρόμος στην Μαρίνα, βιάζουν Πατρινιές!

6 Αυγούστου 2013

Τρόμος στην Μαρίνα, βιάζουν Πατρινιές!

Η πατρινή δημοσιογραφία που όλοι αγαπάμε. Βερμπαλισμός, τρομολαγνεία, πομπώδεις τίτλοι, φήμες, ανυπόγραφα άρθρα και δυσφήμιση της πόλης.
"Τρόμος στην Ηρώων Πολυτεχνείου Σάββατο βράδυ, την ώρα που  ο πολυσύχναστος δρόμος της Πάτρας ήταν γεμάτος αυτοκίνητα και πεζούς.
Το χειρότερό τους εφιάλτη παραλίγο να ζήσουν δυο νεαρές Πατρινιές τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση σε κατάστημα της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο κοπέλες έφυγαν από το κατάστημα στις τρεις περίπου τα ξημερώματα και επέστρεφαν με τα πόδια στο σπίτι που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά. Λίγα λεπτά αργότερα αντελήφθησαν έναν άνδρα να τις ακολουθεί κατά πόδας.
Έντρομες άλλαξαν πορεία για να διαφύγουν, επιταχύνοντας το βηματισμό τους. Ο άνδρας όμως δεν πτοήθηκε και επιτέθηκε τρέχοντας στη μια κοπέλα την οποία έριξε πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα επιχειρώντας να την ακινητοποιήσει , θωπεύοντάς την παράλληλα σε όλο της το σώμα.
Παρά το σοκ, η κοπέλα αντιστάθηκε και άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια της, ενώ έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομοκρατηθεί και να φύγει τρέχοντας προς το σταθμευμένο του δίκυκλο με το οποίο διέφυγε."

Ανυπόγραφο άρθρο (ένα από τα πολλά) από το "δημοσιογραφικό" portal thebest με θέμα βιασμούς και ανώμαλους που κυκλοφορούν στην Πάτρα.
Η πηγή είναι πάντα "σύμφωνα με πληροφορίες", ο τόπος είναι συνήθως κεντρικά σημεία και τα θύματα είναι "νεαρές Πατρινιές" (sic!).

Πατρινιές προσοχή, στην πόλη κυκλοφορούν ανώμαλιοι.
Πατρινές ηρεμία, δεν έχουμε επίσημα περιστατικά βιασμών σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου