This is Patra, Greece: Δήμος Πατρέων "Μέσα σε 2,5 χρόνια..."

17 Ιουλίου 2013

Δήμος Πατρέων "Μέσα σε 2,5 χρόνια..."

Ο δήμος Πατρέων έβγαλε την εξής ανακοίνωση στην επίσημή του σελίδα στο  facebook:
• Μέσα σε 2,5 χρονια μειώσαμε κατά 20% τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα και τους κοινόχρηστους χώρους,
κατασκευάσαμε 4 νέες πλατείες και προγραμματίζουμε άλλες 10 σε όλο το Δήμο.

• Μέσα σε 2,5 χρονια μειωσαμε κατά 73% τα γενικά έξοδα για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τις λειτουργικές ανάγκες των ολων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

• Μεσα σε 2,5 χρονια Ελαχιστοποιήσαμε χωρίς καμία ποιοτική έκπτωση το κόστος παραγωγής Πολιτιστικών Δράσεων και Θεσμών, όπως το Καρναβάλι, κατά 80% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να υστερούμε σε ποιότητα.

Και παρά ταύτα, απομακρύνατε ήδη 50 υπαλλήλους και αποφασίσατε να απομακρύνετε αλλούς 75 σχολικούς φυλακες και 49 δημοτικούς αστυνομικούς.
Υπαρχει λογική ; !!!
Δεν γνωρίζουμε ποιός ενημερώνει την επίσημη σελίδα του δήμου Πατρέων στο facebook αλλά θα προτιμούσαμε να χρησιμοποιεί τόνους και μια πιο επίσημη γραφή χωρίς πρώτο πρόσωπο ή υπερβολική χρήση σημείων στίξης (;;!!!!). Ο δήμος προχώρησε σε ανακοίνωση αριθμών χωρίς κανένα περιεχόμενο, επικαλούμενος για άλλη μία φορά την λογική, την οποία δεν χρησιμοποιεί στις αποφάσεις του.
Η μείωση του τέλους των τραπεζοκαθισμάτων μήπως είχε παράπλευρη συνέπεια την κατάληψη μεγάλων χώρων πλατειών και πεζόδρομων από αυτά, χώρων τους οποίους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες. 
Η μείωση του κόστους των πολιτιστικών εκδηλώσεων και του καρναβαλιού δυστυχώς έγινε αντιληπτή ως μείωση της ποιότητας, αντίθετα με όσα υποστηρίζει ο δήμος. Παραδείγματα αποτελούν η διεξαγωγή των Μπουρμπουλιών σε μικρούς και μη ενδεδειγμένους χώρους όπως και η απουσία ηχητικής κάλυψης των καρναβαλικών παρελάσεων σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου