This is Patra, Greece: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Αχαϊκού Συλλόγου για τη Μέριμνα των Ζώων

19 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Αχαϊκού Συλλόγου για τη Μέριμνα των Ζώων

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21-23 Δεκεμβρίου

Αγορά Αργύρη (απέναντι από τα ΚΤΕΛ)

Ο Αχαϊκός Σύλλογος περισυλλέγει, περιθάλπει και βρίσκει οικογένειες σε αδέσποτα ζώα ενώ παρεμβαίνει σε περιπτώσεις κακοποίησης και φροντίζει να βρουν τα ζώα νέες οικογένειες. 
Πολλές φορές έχει περιθάλψει άλογα, άγρια ζώα όπως αλεπούδες, χελώνες, πουλιά, ακόμα και ερπετά και έχει μεσολαβήσει σε περιπτώσεις που ζώα είτε από άγνοια είτε από πρόθεση, κακοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους.
Όλα αυτά με έξοδα των εθελοντών του καθώς δεν λαμβάνει καμία κρατική επιδότηση. Τα ζώα φιλοξενούνται στα σπίτια των εθελοντών και υιοθετούνται από υπεύθυνες οικογένειες.
Ελάτε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας και θα βρείτε μοναδικά σπιτικά γλυκά, διακοσμητικά και κοσμήματα φτιαγμένα από τους εθελοντές μας. Επίσης ρούχα και βιβλία, προσφορά των φίλων του Συλλόγου και εξαιρετικά χειροποίητα αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους αλλά και γατόδεντρα και πρωτότυπα γατόσπιτα κατασκευασμένα από τους εθελοντές μας.
Όσα βιβλία, παιχνίδια και ρούχα αλλά και μικροαντικείμενα δεν διατεθούν από το παζάρι μας θα δωριστούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έτσι έχετε την ευκαιρία να φέρετε τα παλαιά σας ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μικροαντικείμενα τις ημέρες του παζαριού και να βοηθήσετε και τον Σύλλογο αλλά και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα τα πάρουν μετά το τέλος του τριημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου