This is Patra, Greece: Πάτρα τσαντίρια και γάιδαροι

9 Ιουλίου 2011

Πάτρα τσαντίρια και γάιδαροι

Ενώ στην Αθήνα οι κ.κ Σγουρός και Καμίνης έχουν πρόβλημα με τα τσαντίρια των αγανακτισμένων στην Πάτρα λύσαμε το πρόβλημα. Αφού στην κεντρική πλατεία της πόλης δεν έχουμε πράσινο και φύγαν και τα τσαντίρια τοποθετήσαμε διαφήμιση εταιρείας προκατ σπιτιών, μία κίνηση που βελτιώνει τον τουρισμό μας και την εικόνα της πόλης. Ούτε πράσινο ούτε τσαντίρια ούτε συζητήσεις από αγανακτισμένους, προκατ και σκουπίδια σε όλο το κέντρο.
Αν και η εικόνα της πλατείας είναι ειδυλλιακή είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρουμε μέσω υπολογιστή την μυρωδιά της καλοκαιρινής Πάτρας, κάτι μεταξύ της μυρωδιάς των σκουπιδιών που σαπίζουν στους κάδους - αφού το πρόβλημα παραμένει άλυτο και οι πατρινοί δεν ανακυκλώνουν οπότε πετάνε τα πάντα στους πράσινους κάδους - και της δυσωδίας που προέρχεται από το λιμάνι κάνει την ατμόσφαιρα στο κέντρο μοναδική..
Για το θέμα της πλατείας θα θέλαμε να μας απαντήσει ο Δήμος Πατρέων στην ιστοσελίδα του ή στο Διαύγεια για το ποσό που έλαβε για να νοικιάσει την πλατεία.


Επίσης θα θέλαμε μια σοβαρή απάντηση για την θέση του Δήμου για τις κορίνες.. εάν δεν βοήθησαν στο κυκλοφοριακό γιατί παρέμειναν στην οδο Έλληνος Στρατιώτου και δεν υπάρχουν σε κεντρικούς δρόμους όπως η Κορίνθου; 
Κάπου εκεί στα δεξιά που έχει απομείνει μία λωρίδα κυκλοφορίας ονειρευόμαστε να γίνει ποδηλατόδρομος;  όνειρα θερινής νυκτός..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου