This is Patra, Greece: Εγκαίνια μόνιμου καρναβαλικού περιπτέρου

18 Ιουλίου 2013

Εγκαίνια μόνιμου καρναβαλικού περιπτέρου

Αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου εγκαινιάζεται η πρώτη μόνιμη καρναβαλική υποδομή στην Πάτρα. Συγκεκριμένα στις 19:30 θα εγκαινιαστεί το Καρναβλικό Περίπτερο του δήμου Πατρέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Στο καρναβαλικό περίπτερο θα υπάρχει το πωλητήριο των επίσημων αναμνηστικών προϊόντων του Πατρινού Καρναβαλιού. Εδώ, ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί αναμνηστικά προϊόντα, πατρινές εκδόσεις με αναφορά στο Καρναβάλι και την Carnival Card.
 Η Carnival Card είναι εκπτωτική κάρτα διάρκειας ενός έτους και προσφέρει μειωμένο εισιτήριο ή προσφορές για τις εκδηλώσεις στο Καρναβάλι της Πάτρας, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Το 20% των εσόδων από τις πωλήσεις καρτών διατίθενται στην τράπεζα τροφίμων του Δήμου Πατρέων.
Τέλος  στο χώρο του Καρναβαλικού Περιπτέρου θα  λειτουργεί "info-kiosk" προβολής και ενημέρωσης, προκειμένου οι επισκέπτες να πληροφορούνται για τη σημασία, την ιστορία αλλά και τις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.
Παράλληλα στο χώρο θα πωλούνται εισιτήρια εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Το καρναβαλικό περίπτερο θα αποτελέσει ένα σταθερό σημείο αναφοράς και προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωή της πόλης και ταυτόχρονα μόνιμη διαφήμιση για το θεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου