This is Patra, Greece: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: «Η φύση στην πόλη»

23 Μαρτίου 2016

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: «Η φύση στην πόλη»

Η ΟΙΚΙΠΑ συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων εκθέσεων φωτογραφίας των τελευταίων χρόνων, καλεί και φέτος τους «εραστές» της φω­τογραφικής τέχνης να πάρουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η φύση στην πόλη».

Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα γίνει, όπως και τις προηγούμενες φορές, στην πλατεία των Υψη­λών Αλωνίων, στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. (Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός του Απριλίου, μιας και η Πρωτομαγιά συμπίπτει φέτος με το Πάσχα)

Στόχος μας να αναδείξουμε, όσο γίνε­ται περισσότερες, όμορφες γωνιές της πόλης μας και να αιχμαλωτίσουμε με το φακό όψεις της ομορφιάς, της χλωρίδας και της πανίδας, που ασφυκτιά και (κατά)διώκεται αλλά υπάρχει και αντιστέκεται, μέσα στον αστικό ιστό.

Οδηγίες για τη συμμετοχή
Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλνοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επι­τροπή αξιολόγησης. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαί­σια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία .jpeg.

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογρα­φίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την τοποθεσία της λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδή­ποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα λη­φθεί υπόψη.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο oikipa@otenet.gr, είτε να παραδοθούν σε ψη­φιακή μορφή (cd-dvd) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Σαχτούρη 64, Πάτρα μέχρι τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 Παράταση διαγωνισμού μέχρι την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.
Σημειώνουμε ότι η αποστολή φωτογραφιών για την έκθεση συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παραχώρηση στην Οικολογική Κίνηση Πάτρας εκ μέρους των δημιουργών τους τόσο του δικαιώματος έκθεσης όσο και αυτού της (πιθανής) έκδοσης των φωτογραφιών.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610321010 , 7-9μ.μ., από Τρίτη-Παρα­σκευή στην ΟΙΚΙΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου