This is Patra, Greece: Οι Φαρισαίοι της Πάτρας διοργανώνουν εκδήλωση μίσους ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης

27 Φεβρουαρίου 2016

Οι Φαρισαίοι της Πάτρας διοργανώνουν εκδήλωση μίσους ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης

Η Μητρόπολη Πατρών και οι χριστιανικές οργανώσεις (δηλαδή η Μητρόπολη Πατρών) ετοιμάζουν άλλη μία εκδήλωση μίσους αυτή τη φορά ενάντια στο Σύμφωνο Συμβίωσης.
Υπεύθυνη για την εκδήλωση είναι η Χριστιανική Εστία Πατρών, η οποία πρόσφατα διοργάνωσε το «31ο Παιδαγωγικό Συνέδριο», στο οποίο συμμετείχαν ο βουλευτής ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής ΑΝΕΛ (πλέον) Νίκος Νικολόπουλος, η πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Αναστασία Τογιοπούλου (ΠΑΣΟΚ/Κίνημα) και ο Σπύρος Πολίτης (ΝΔ), με κύριο θέμα «Σύγχρονες Αθεϊστικές Προκλήσεις" και επίκαιρα θέματα όπως «Προκλήσεις από τις επιστήμες της Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Γενετικής».
Φωτογραφία από το ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ συνέδριο.
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 6 το απόγευμα, η Μητρόπολη και η Χριστιανική Εστία Πατρών διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών, δικαίωμα ή επιβολή;».
Το θέμα πρόκειται να αναπτύξει ο προσκεκλημένος Γιώργος Κ. Ιατρού, διδάκτορας νομικής (με μόνη κατεύθυνση σπουδών το Εκκλησιαστικό Δίκαιο) και δικηγόρος, ο οποίος είναι μεταξύ των συγγραφέων - αρθρογράφων στην Εξαμηνιαία Επιθεώρηση Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου, «Νομοκανονικά», επιστημονικού περιοδικού του Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου.

Η απάντησή μας είναι βίντεο με τον ίδιο τον Μητροπολίτη Πατρέων, με το Ευαγγέλιο της Κυριακής Τελώνου και Φαρισαίου. 

«Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, επειδή σεις δεν εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφήνετε να εισέλθωσιν... »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου