This is Patra, Greece: Μία διαφορετική παρέα στην Παναγοπούλα

22 Ιουνίου 2015

Μία διαφορετική παρέα στην Παναγοπούλα

Η απάντηση σε ψευτοδιλήμματα των Αθηναίων αν μένουμε ή όχι στην Ευρώπη, είναι μένουμε Πάτρα. Πάμε στην Παναγοπούλα και αρχίζουμε τις επικλήσεις στα ελάνια αξιακά πρωτόκολλα.
Βίντεο αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν οτι μπορεί να γίνει εμφύλιος ή οτι απασχολούνται όλοι οι Πατρινοί με το Eurogroup. Ζουν ανάμεσά μας.


Μούλιασαν οι πατούσες μας από την συμπαντική συνειδητότητα του νερού, αλλά με την ελάνια δύναμη ενεργοποιήσαμε το Ιχώρ μας και όλα καλά.

3 σχόλια:



  1. This is Patras, Greece ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΕΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ;;; ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΒΑΖΕΙΣ ....ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ......ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΩΡΡΑΣ;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

      Διαγραφή
  2. «ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!» τι να σχολιάσει κανείς μετά από αυτές τις μπαρούφες;
    Αν είστε κληρονόμοι να πληρώσετε και ΕΝΦΙΑ για την Βεργίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή