This is Patra, Greece: 4o Forum Ενέργειας στην Πάτρα

14 Μαρτίου 2015

4o Forum Ενέργειας στην Πάτρα

Το «4o Forum Ενέργειας» που διοργανώνει ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» θα συνδιοργανωθεί, όπως κάθε χρόνο, με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος. Το 4o Forum Ενέργειας θα διεξαχθεί 13 και 14 Μαρτίου 2015 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Ώρες λειτουργίας: 13/3 17:00-22:00 και 14/3 10:00 - 17:00) με κεντρική θεματική ενότητα «Σύγχρονα Ενεργειακά Θέματα». Στο φετινό διήμερο πολυσυνέδριο-έκθεση θα συζητηθούν όλες οι νεώτερες ενεργειακές εξελίξεις που αφορούν την περιοχή μας.
Στην ατζέντα των εκδηλώσεων έχουν ενταχθεί και οι παρακάτω ενότητες:

• Παρουσίαση Προδιαγραφών Επαγγελματικών Προσόντων και Εκπαίδευσης Τεχνικού Δυναμικού στην περιοχή εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων
• Ένταξη ΑΠΕ στο διασυνδεδεμένο δίκτυο-Εφαρμογή πλαισίου Net-metering
• Εξοικονόμηση Ενέργειας στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2020
• Παρουσίαση καλών πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας στον παραγωγικό τομέα
• Παρουσίαση δράσεων Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤοΠΣΑ Ήλιος
• Ο ρόλος της εκπαίδευσης στις ενεργειακές εξελίξεις στην περιοχή
• Εταιρικές Παρουσιάσεις.




Το «4o Forum Ενέργειας» θα γίνει τόπος ευρύτατων συναντήσεων και διαλόγου εκπροσώπων αρμόδιων φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, της ΟΕΒΕΣΝΑ, του ΣΕΒΙΠΑ, της Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κοινότητας, των Συλλόγων εγκαταστατών - Ηλεκτρολόγων, Υδραυλικών, Βιοτεχνών Αλουμινίου και Ξύλου, επίσης Ξενοδοχειακών συλλόγων και βεβαίως επιχειρηματιών από δεκάδες επαγγελματικούς χώρους, που αναζητούν στην Ενέργεια επιχειρηματικές λύσεις και για τη δική τους επιβίωση και ανάπτυξη.

Το «4o Forum Ενέργειας» αναμένεται να επισκεφτούν και χιλιάδες ενδιαφερόμενοι πολίτες που ως καταναλωτές αναζητούν λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα των ιδίων και του τόπου τους.

Οι ομιλίες και τα σημαντικά γεγονότα του ενεργειακού πολυσυνεδρίου θα φιλοξενηθούν on demand, στο Διαδικτυακό Εκθεσιακό Κέντρο (VEC) του «Σύμβουλου Επιχειρήσεων» που λειτουργεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.virtualexpocenter.gr. Στο VEC είναι ήδη αναρτημένες οι εκδηλώσεις των προηγούμενων «Forum Ενέργειας». Με αντίστοιχο τρόπο θα προβληθούν και οι ομιλίες που θα λάβουν χώρα στο «4ο Forum Ενέργειας».

Το «4ο Forum Ενέργειας» θα συνδυαστεί επίσης με ειδικό πολυσέλιδο τεύχος με επίκαιρα ενεργειακά θέματα του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στους χιλιάδες αναγνώστες μας και θα διανέμεται στους χώρους του συνεδριακού και εκθεσιακού διημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου