This is Patra, Greece: Tecnica City Trail Patras 2015

15 Φεβρουαρίου 2015

Tecnica City Trail Patras 2015

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) Φειδιππίδης υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων προκηρύσσουν το 1ο αγώνα Tecnica City Trail Patras. Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών ορεινού τρεξίματος Tecnika και από τον αντιπρόσωπο Πατρών Φάνη Αρκουμάνη. Ο αγώνας αυτός θα είναι ίσως μοναδικός στην Πελοπόννησο συνδυάζει εναλλαγές : τρέξιμο στην πόλη , στο δάσος του Δασυλλίου με τη φανταστική θέα (βλέποντας την πόλη , τη θάλασσα και την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου) και σε διάφορα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης . Έτσι δεν θα μπορέσει να φύγει κανένας χωρίς να πάρει κάτι από την ιστορία, την γοητεία και τις ομορφιές της Πόλης μας.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις 11:00 πμ με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Γεωργίου. Μήκος της διαδρομής: 15.000 μέτρα


Διαδρομή: Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία Γεωργίου της Πάτρας και δια των οδών Γεροκωστοπούλου , Ρήγα Φεραίου , Αγίου Νικολάου ανεβαίνοντας τις σκάλες , αριστερά Αλσυλίου κατεβαίνοντας τις σκάλες στη πάροδο Τριτάκη, Οδυσσέως Ανδρούτσου φτάνοντας στο Βλατερό ανεβαίνοντας στο φανταστικό Δασύλλιο διασχίζοντάς το με ανηφοροκατηφόρες , εν συνεχεία βγαίνοντας στη άσφαλτο και καταλήγοντας στην οδό Ερρίκου Ντυνάν ανεβαίνοντας στο ύψος των κεραίων με την πανοραμική θέα και συνεχίζοντας κατηφορικά και φτάνοντας στη περιοχή Διάκου ( βρύση ), μετά στην Αρόη ,όπου οι δρομείς θα συνεχίσουν το ταξίδι τους περνώντας από το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο πίσω από το Δασύλλιο , διασχίζοντας το Κάστρο , εν συνεχεία μπροστά από το Αρχαίο Ωδείο , τις σκάλες της Αγίου Νικολάου , Ηφαίστου ,Παντανάσσης , Γεροκωστοπούλου καταλήγοντας και πάλι στην κεντρική πλατεία Γεωργίου όπου και θα τερματίσουν.

Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει στο http://www.pheidippidesrunners.gr/διαδρομή/


Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην σελίδα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου