This is Patra, Greece: Το Pockee στην Πάτρα

11 Νοεμβρίου 2014

Το Pockee στην Πάτρα

Το Pockee είναι η πρώτη εφαρμογή για smartphones που σας επιστρέφει μετρητά για τις καθημερινές αγορές προϊόντων από το super market.
Κατεβάζετε την εφαρμογή στο iphone ή android κινητό σας, κάνετε check in στο super market, βλέπετε τα διαθέσιμα κουπόνια, ψωνίζετε και κάνετε χρήση των κουπονιών. Τα χρήματα των κουπονιών επιστρέφονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την εφαρμογή και την χρήση της θα βρείτε στην σελίδα της.
Εμείς το παρουσιάζουμε γιατί ενώ οι περισσότερες αντίστοιχες εφαρμογές/προσφορές ισχύουν μόνο για μεγάλα καταστήματα, το Pockee συνεργάζεται με τα καταστήματα Super Market Kronos στην Πάτρα και με την αλυσίδα Carrefour (και με άλλες αλυσίδες super markets, αλλά δεν υπάρχουν στην Πάτρα). Επίσης είναι ένας καλός τρόπος για τους φοιτητές να εξοικονομούν ορισμένα ευρώ στον λογαριασμό τους από τις αγορές σε μπίρες, μακαρόνια και δημητριακών.

*Καμία ανάρτηση στο blog δεν πληρώνεται ή γίνεται για διαφημιστικούς σκοπούς κατόπιν συμφωνίας (όπως γίνεται στα περισσότερα blogs/sites). Χρησιμοποιήσαμε το Pockee και μας άρεσε η ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου