This is Patra, Greece: Προβολές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους στην Πάτρα

28 Νοεμβρίου 2014

Προβολές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους στην Πάτρα

Η καρδιά του κινηματογράφου για νέους και παιδιά χτυπά στην Πάτρα από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκέμβρη με την προβολή τεσσάρων ταινιών. Πρόκειται για το «προϊόν» της συνεργασίας του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους. Οι προβολές θα είναι πρωινές και θα πραγματοποιούνται στα Ster Cinema (Veso Mare) 09.00-11.00 και 11.00-13.00. Η εναρκτήρια προβολή θα γίνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί με την παρουσίαση της ταινίας «Το αγόρι και ο Κόσμος».
Το πρόγραμμα προβολών των υπολοίπων ημερών έχει ως εξής:

1-5 Δεκεμβρίου Το Αγόρι και ο Κόσμος / O Menino e o Mundo, του Αλε Αμπρέου απο την Βραζιλία ,ταινία για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
1- 3 Δεκεμβρίου Ένα παραμύθι για δυο κουνουπάκια, του Γιάνικ Χαστρουπ από την Δανία ταινία για παιδιά πρώτης και δευτέρας τάξης δημοτικού
4 Δεκεμβρίου Το Παιδί Ζιγκ Ζαγκ , του Vincent Bal από Ολλανδία-Βέλγιο ταινία για μαθητές γυμνασίου.
5 Δεκεμβρίου Fighter της Natasha Arthy από την Δανία ταινία για μαθητές λυκείου.

H παρακολούθηση των ταινιών θα είναι δωρεάν για τους μαθητές των σχολείων. Οι θεατές - μαθητές θα μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα αποδοθούν στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων (Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων).

Για το πρόγραμμα των προβολών των κινηματογραφικών ταινιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνο: 2610 390914 & 390937 καθημερινά από τις 9.00 έως 14.00. (εκτός Σαββατοκύριακου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου