This is Patra, Greece: Σεμινάριο για γονείς: «Γονείς - Ζευγάρι: ΦροντίΖωντας τη συνΤροφική σχέση»

10 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάριο για γονείς: «Γονείς - Ζευγάρι: ΦροντίΖωντας τη συνΤροφική σχέση»

«Γονείς - Ζευγάρι: ΦροντίΖωντας τη συνΤροφική σχέση» είναι το θέμα του σεμιναρίου για ζευγάρια που θα υλοποιηθεί το Νοέμβριο στην Πάτρα, από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας.
Είναι γεγονός πως η ποιότητα της συντροφικής σχέσης επηρεάζει με καθοριστικό τρόπο το συναισθηματικό κλίμα της οικογένειας και διευκολύνει ή αντίθετα θέτει εμπόδια στην επικοινωνία και την καθημερινή συναναστροφή των μελών της. Άραγε πως μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανή την συντροφική σχέση στο πέρασμα των χρόνων; Τι αλλάζει με τον ερχομό και το μεγάλωμα των παιδιών; Ποιες παγίδες εμφανίζονται στην αλληλεπίδραση και την επικοινωνία των συζύγων;
Για όλα αυτά τα θέματα θα έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε -με ένα σταθερό αριθμό ζευγαριών- στο σεμινάριο 4 συναντήσεων που θα υλοποιηθεί στην Πάτρα τις ακόλουθες ημερομηνίες: 5, 12, 19 και 26 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη από 17:00 έως 19:00.
Η ομάδα θα λειτουργήσει με περιορισμένο αριθμό ζευγαριών. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610-226948, 2610-623290 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.kpachaia.gr. (υπεύθυνες σεμιναρίου: Σταύρου Θωμαΐς – Κοινωνική Λειτουργός, Χαρά Αλεξίου - Ψυχολόγος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου