This is Patra, Greece: Ηφαιστος - Άτλας, φιλικός αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο

29 Οκτωβρίου 2014

Ηφαιστος - Άτλας, φιλικός αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο

Στα πλαίσια προετοιμασίας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα στο μπάσκετ με αμαξίδιο, τα αθλητικά σωματεία Ήφαιστος και Άτλας θα πραγματοποιήσουν φιλική αναμέτρηση.
Το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο Ήφαιστος Πατρών θα πραγματοποιήσει φιλική αναμέτρηση με τον Άτλαντα Αθηνών. Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ήφαιστος Πάτρας ξεκινώντας τις αγωνιστικές δραστηριότητες του τμήματος Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, διοργανώνει τον φιλικό αυτό αγώνα για να πετύχει την καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση εν όψη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Το αθλητικό σωματείο της Πάτρας μπορεί να συμμετέχει για πρώτη φορά στις εγχώριες διοργανώσεις άλλα δεν συμβαίνει και το ίδιο για τους περισσότερους αθλητές της ομάδας. Έτσι η ομάδα του Ηφαίστου θα παρουσιάσει μια άκρος ανταγωνιστική ομάδα . Ο «ΑΤΛΑΣ» Αθήνας μετά την παρθενική του εμφάνιση στην περασμένη σεζόν κλέβοντας τις εντυπώσεις φέτος θα επιδιώξει να ανεβεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη και γιατί όχι να μην διεκδικήσει και το πρωτάθλημα καθώς με τις μεταγραφικές του κινήσεις μοιάζει εμφανώς βελτιωμένος.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στις 12:30μμ, στο κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων Πατρών και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στα πλαίσια της φιλικής αναμέτρησης θα τιμηθεί ο αθλητής του ΑΤΛΑΝΤΑ Γιώργος Αδαμόπουλος για την προσφορά του στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης με Καρότσι στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή: www.sportsamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου