This is Patra, Greece: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο Run Greece Πάτρας

24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο Run Greece Πάτρας

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για πρώτη ϕορά στο RUN GREECE Πάτρα την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014. Γίνε κι εσύ Δρομέας Χωρίς Σύνορα τώρα!
Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε χιλιόμετρο μετράει», οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) ετοιμάζονται να συμμετάσχουν για πρώτη ϕορά στο Run Greece, στη διοργάνωση της Πάτρας, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου (στους αγώνες δρόμου 5 & 10 χμ) και καλούν το κοινό των Δρομέων Χωρίς Σύνορα να δηλώσει έγκαιρα τη συμμετοχή του.
Το κόστος συμμετοχής είναι €15 (€5 κόστος συμμετοχής ΣΕΓΑΣ, €10 συμβολική δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα). Οι εγγραϕές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, ενώ όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραϕή τους μέχρι την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.
Πληροϕορίες εγγραϕών στο 2105200500 και στο marathon@msf.gr

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καλούν τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» της πόλης της Πάτρας να μοιραστούν την εμπειρία της συμμετοχής στα αγωνίσματα των 5 χλμ ή των 10 χλμ . Πρόκειται για αποστάσεις που πολλοί ασθενείς των Γιατρών Χωρίς Σύνορα διανύουν καθημερινά προσπαθώντας να επιβιώσουν από τον αποκλεισμό και τη στέρηση από βασικά αγαθά όπως η περίθαλψη, το νερό, η τροϕή. Για τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» είναι ένας αγώνας αλληλεγγύης που στόχο έχει να απαλύνει τον πόνο όλων εκείνων που δοκιμάζονται σκληρά.
Ο Γιώργος Μπουρλής, Δρομέας Χωρίς Σύνορα από την Πάτρα, ο οποίος ϕέτος θα τρέξει για 2η ϕορά στα 42χμ του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας τον Νοέμβριο, δήλωσε αναϕορικά με τη συμμετοχή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για πρώτη ϕορά στο Run Greece της Πάτρας «Η αϕορμή να τρέξω για πρώτη ϕορά μαραθώνιο στάθηκε ένα κάλεσμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Θα τρέξω και ϕέτος για τη δύσκολη προσπάθειά τους να περιθάλψουν, να ϕροντίσουν και να παράσχουν ελπίδα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Ας γίνει η μικρή προσωπική μας χαρά σύμμαχος στη μεγάλη προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα».
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο Run Greece Πάτρας και γίνετε μέρος της ομάδας όπου κάθε χιλιόμετρο μετράει γιατί σώζει ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου