This is Patra, Greece: "Βραδιά Ερευνητή" 2014 στην Πάτρα

26 Σεπτεμβρίου 2014

"Βραδιά Ερευνητή" 2014 στην Πάτρα

Η "Βραδιά Ερευνητή" και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση "Researchers' Night 2014" που θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο ΙΝΤΕΑΛ (19.00 – 21.00) & στην Αγορά Αργύρη (18.00 – 21.00)
Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανέλαβε και φέτος για 7η χρονιά τη διοργάνωση της Βραδιάς Ερευνητή, γεγονός που την έχει καθιερώσει τόσο στην Ακαδημαϊκή και Εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία. Φέτος η εκδήλωση εστιάζει στην παρουσίαση πρωτοβουλιών και καινοτομικών προϊόντων/υπηρεσιών που έχουν αξιοποιηθεί επιχειρηματικά, από το χώρο της Υγείας
Παράλληλα, οι μικροί μαθητές της Πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Μικροί ερευνητές του εγκεφάλου», μέσα από διαδραστικό παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση της Επ. Καθηγήτριας Μ. Μαργαρίτη.Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στο ευρύ κοινό και κυρίως σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που συνδέουν την έρευνα με την κοινωνία: Εκπαιδευτικούς, Φοιτητές, Μαθητές, Εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, Παραγωγικές τάξεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
2610 962353 (Κων/νος Πουλάς, Αν. Καθηγητής)
2610 969044 & innovation@upatras.gr (ΜΟΚΕ ΠΠ)

Πηγή: ΜΟΚΕ ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου