This is Patra, Greece: Παζάρι βιβλίου και ομιλία για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων από την Κίνηση Πρόταση

13 Ιουνίου 2014

Παζάρι βιβλίου και ομιλία για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων από την Κίνηση Πρόταση

Η Ομάδα Εθελοντών «Στήριξης και Επικοινωνίας» της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», διοργανώνει παζάρι βιβλίου από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 στους χώρους της Αγοράς Αργύρη. Ώρες λειτουργίας του παζαριού: 9:00 – 13:00 και 16:00 – 21:00.
Στόχος του παζαριού είναι η δυνατότητα των πολιτών να προμηθευτούν βιβλία σε συμβολικές τιμές. Το βιβλίο αποτελεί σημαντικό φορέα διακίνησης ιδεών, απόψεων, προβληματισμών, πολιτισμού και διασκέδασης που συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και στην ποιότητα ζωής.  Τα βιβλία του παζαριού είναι προσφορά ιδιωτών, βιβλιοπωλείων της Πάτρας, εκδοτικών οργανισμών και εφημερίδων και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης του φορέα.
Παράλληλα η «ΠΡΟΤΑΣΗ» ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της, προσκάλεσε τον Καθηγητή Φυσικής Διαστήματος κ. Ξενοφώντα Μουσά ο οποίος στο κλείσιμο του παζαριού, την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 11:30 θα μιλήσει στον χώρο διαλέξεων της Αγοράς Αργύρη για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων – τον πρώτο υπολογιστή της ανθρωπότητας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου