This is Patra, Greece: Let's Do It Greece: καθαρισμός από την ΟΙΚΙΠΑ και ESN UOPA

3 Απριλίου 2014

Let's Do It Greece: καθαρισμός από την ΟΙΚΙΠΑ και ESN UOPA

Τον καθαρισμό της ακτής στην Παραλία Πατρών (στο χώρο της παλαιάς εμποροπανήγυρης), θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 06 Απριλίου 2014 η Οικολογική Κίνηση Πάτρας (ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ.), συμμετέχοντας στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού του περιβάλλοντος με τίτλο: «Let's Do It Greece».
Στα πλαίσια της παραπάνω πρωτοβουλίας, η ΟΙΚΙΠΑ καλεί τα μέλη της και όλους τους φίλους του περιβάλλοντος, την Κυριακή το πρωί στις 10.30, με σημείο συνάντησης απέναντι από το Lidl Παραλίας, προκειμένου να πάρουν μέρος στον καθαρισμό.
Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, περιλαμβάνουν: Αποψίλωση χαμηλής βλάστησης γύρω από το γήπεδο μπάσκετ, μάζεμα σκουπιδιών, συγκέντρωση και αποκομιδή των παραπάνω, επισκευή περίφραξης γηπέδου μπάσκετ, συντήρηση μπασκέτας.
Στη δράση θα συμμετέχουν και φοιτητές από το σύλλογο ESN UOPA (Erasmus Student Network - University of Patras), μιας οργάνωσης που, ως μέλος του δικτύου φοιτητών ERASMUS, οργανώνει εκδηλώσεις και υποστηρίζει φοιτητές από όλη την Ευρώπη που επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στα πλαίσια προγραμμάτων ανταλλαγής και κινητικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου