This is Patra, Greece: 1η Πανελλήνια Έκθεση Αχαΐας

4 Σεπτεμβρίου 2013

1η Πανελλήνια Έκθεση Αχαΐας

 Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε η 1η Πανελλήνια Έκθεση Αχαΐας.
Η έκθεση έλαβε μέρος από 24/8/2013 έως 1/9/2013 στο Μώλο της Αγίου Νικολάου. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη των φορέων της περιοχής, όπως και του Δήμου Πατρέων, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ΟΛΠΑ και του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. Η αφίσα της έκθεσης είναι αυτή:
  Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο google παρατηρούμε οτι η "πετυχημένη" έκθεση δεν έχει καν σελίδα, ούτε τυπική δωρεάν σελίδα στο facebook. Επίσης δεν μπορούμε να βρούμε κάπου ούτε λίστα με τους εκθέτες, ούτε άρθρα από μη πατρινά ΜΜΕ, εκτός από τυπικά δελτία τύπου που έχουν αναπαραχθεί από υποχρέωση χωρίς πληροφορίες. 
Ουσιαστικά η έκθεση έγινε για να γνωρίσουν οι πατρινοί οτι στην πόλη υπάρχει ο Απόλλων Πατρών, η Παναχαΐκή, η εφημερίδα Πελοπόννησος, οτι η Πάτρα παράγει τεντούρα και πορτοκαλάδες Λουξ.
Περιμένουμε να δούμε την 2η Πανελλήνια Έκθεση Αχαΐας και απολογισμό της έκθεσης από τον Δήμο, το Επιμελητήριο και τον ΟΛΠ. Τέλος, η βασική ερώτηση γιατί η έκθεση ονομάστηκε πανελλήνια και σπαταλήθηκαν τόσοι πόροι για εσωτερική κατανάλωση. 

υγ. η λογική της "πανελλήνιας" έκθεσης συνεχίζεται με το περίπτερο του πατρινού καρναβαλιού στην ΔΕΘ αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου