This is Patra, Greece: 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Debate Πατρών 2013

24 Ιουλίου 2013

1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Debate Πατρών 2013

Η Ρητορική Εταιρεία Ελλάδας (Debating Society of Greece) διοργανώνει το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Debate Πατρών (Patras Open 2013) που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιουλίου 2013 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με την υποστήριξη της I.D.E.A. (International Debate Education Association) και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πατρών.
Το πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει 120 συμμετέχοντες και κριτές από πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πρώτη μέρα εντατικά προπονητικά workshops και τις δύο επόμενες, το διαγωνιστικό μέρος στην αγγλική γλώσσα. Ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο υπαίθριο θεατράκι της μαρίνας της Πάτρας.
Η ομάδα των διοργανωτών και των κριτών αποτελείται από σημαντικούς ομιλητές με διεθνείς διακρίσεις και εγγυάται ένα πολύ υψηλού επιπέδου, ενδιαφέρον, προκλητικό αλλά και διασκεδαστικό ταυτόχρονα πρωτάθλημα debate. Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό για όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και φυσικά τον τελικό και να μάθουν περισσότερα για το αγώνισμα του debate. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου