This is Patra, Greece: Laser Tag: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι!

23 Μαρτίου 2013

Laser Tag: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι!

Laser Tag από το σωματείο «Ήφαιστος» στον μόλο της Αγίου Νικολάου

Το αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, η ομάδα του Wheelchair in Action, η Battlefield Live Hellas και οι εθελοντές του Δήμου Πατρέων (Ομάδα Έψιλον) σας προσκαλούν να γνωρίσετε και να παίξετε το απόλυτο ζωντανό βιντεοπαιχνίδι, την μεταφορά της δράσης από την οθόνη σε πραγματικές συνθήκες.

Το αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ διοργανώνει την εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων του για την γνωριμία του σωματείου με τους Πατρινούς. Η δράση αυτή θα προσελκύσει άτομα με κινητικές αναπηρίες κοντά στο σωματείο και στην ομάδα μπάσκετ με καρότσι του σωματείου. Επίσης η ευαισθητοποίηση της Πατρινής κοινωνίας σε όλα τα θέματα που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρία και την ισότιμη συμμετοχή τους σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι ένα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αυτής της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή παιδικών ρούχων και παιχνιδιών που θα προσφερθούν σε εθελοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.
Από το κείμενο παρουσίασης αφαιρέσαμε την φράση " με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών" καθώς υποστήριξη δεν σημαίνει η παροχή του χώρου και η απλή αναγραφή στην αφίσα της εκδήλωσης αλλά τουλάχιστον η παρουσία του αντιδημάρχου, γιατί όχι και του δημάρχου στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου