This is Patra, Greece: Έξι χρόνια μετά λευτεριά στην Παναχαϊκή

9 Ιουλίου 2015

Έξι χρόνια μετά λευτεριά στην Παναχαϊκή


Έξι χρόνια μετά λευτεριά στην Παναχαϊκή. Η ομάδα της πόλης μας αλλάζει ιδιοκτησιακό. Ακόμα δεν είναι γνωστός ο νέος ιδιοκτήτης, αλλά η φυγή του Αλέξη Κούγια για την Λάρισα μόνο χαρά προκάλεσε σε όλο τον κόσμο της Πάτρας. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των Nortenos (ακολουθεί παρακάτω) με τίτλο "Δεν θα λείψεις σε κανένα".

Ο Αλέξης Κούγιας ήρθε στην Πάτρα κάπως έτσι πριν έξι χρόνια.

Αφού έφερνε και έδιωχνε ένα καράβι παίχτες κάθε μεταγραφική περίοδο, αφού άλλαζε προπονητές για να καταλήγει πάντα στον Φυντάνη, αφού δεν ανέβασε ποτέ την ομάδα στην Α εθνική, η μοναδική καλή στιγμή που είχε η ομάδα ήταν το φιλικό με την ΑΕΚ.


Αφού βράβευσε και μετά έβρισε τους παράγοντες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Ζακύνθου, Βόλου κλπ, αφού έβρισε ουκ ολίγες φορές τους Πατρινούς, τους δημάρχους Πατρέων, τους οπαδούς, τους δημοσιογράφους, έχει παράπονα από την Πάτρα.

Η Παναχαική και η Πάτρα έχασαν έξι χρόνια και ο κόσμος στερήθηκε έξι χρόνια το γήπεδο. Μπορεί ο νέος παράγοντας να είναι χειρότερος; Δύσκολο. Θα χρειαστεί να κάνει μηνύσεις σε οπαδούς, να μετακομίσει την ομάδα στην Ορεστιάδα, να βρίσει και τους αντιδημάρχους και μετά να δηλώσει οτι πέταξε 60 εκατομμύρια ευρώ στην πόλη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Nortenos NP-NF.

ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Ποιός είπε οτι, οι ασθένειες είναι ανίατες!Και όμως είναι αλήθεια, μάγκες! Θαύματα γίνονται, ακόμα!Σήμερα, δε χρειάζονται πολλές γραμμές για να σε ξαποστείλουμε!Γράφουμε δύο γραμμές, μόνο, ανάλογες του ύψους σου!Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την στιγμή που πρέπει,με την "ευγένεια" που γεύτηκες!

Εμείς κρατήσαμε δυνατά την φλόγα μας για την ομάδα, γιατί πιστεύαμε σε αυτή την στιγμή!!!Πιστεύαμε στην λευτεριά της ομάδας!!! Όσα χρόνια και αν χρειάστηκαν σταθήκαμε όρθιοι και υπηρέτες της αιώνιας Κοκκινομαυρης Ιδέας!

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ,ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ,ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

Υ.Γ Προς τη νέα διοίκηση ,όποια και αν είναι, η ομάδα έπιασε πάτο τόσα χρόνια..Το έργο σας, θα κρίνεται στην βάση του απόλυτου μηδέν, που άφησε ο ακατανόμαστος!!! ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ,..Η ΦΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου