This is Patra, Greece: High tech παπάς πτωχευμένης μητρόπολης

29 Ιουνίου 2014

High tech παπάς πτωχευμένης μητρόπολης

Διαβάσαμε πρόσφατα άρθρα από "δημοσιογραφικά" portals για τον "high tech παπά" που κατέγραψε με το iPad του τον αρχιεπίσκοπο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας. Κανείς δεν σχολίασε τις αντιφάσεις αυτής της εικόνας.
Η πρώτη και γενική αντίφαση είναι οτι η εκκλησία ήταν πάντα ενάντια σε όλα αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου που φέρουν το χάραγμα και τα κατασκευάζουν Εβραίοι και Αμερικάνοι χωρίς ήθος.
Η δεύτερη αντίφαση είναι οτι προ ολίγων εβδομάδων ο μητροπολίτης Αμβρόσιος κήρυξη την μητρόπολή του πτωχευμένη. Η μητρόπολη έπαυσε να να χορηγεί χρηματικά ή άλλα βοηθήματα από το Κεντρικό Ταμείο Φιλανθρωπίας και Ευποιϊας της. Προφανώς ο μητροπολίτης προτιμά να έχει iPad αλλά να μην μπορεί η μητρόπολή του να χορηγεί βοηθήματα, άλλωστε δεν αυτό είναι το έργο που του έχει ανατεθεί. 

Εδώ βλέπουμε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο κρατώντας ένα μηχάνημα του διαβόλου, ένα μηχάνημα των Εβραίων που φέρει το χάραγμα 666 του διαβόλου και που προτρέπει τα παιδιά μας στην αμαρτία.

Μπορεί τα παιδιά και οι άπορες οικογένειες που έπαιρναν βοήθημα από την μητρόπολη να πεινάνε πλέον, αλλά χαίρονται γιατί ο πνευματικός πατέρας τους έχει iPad.

Εσύ έχεις iPad πτωχέ το πνεύματι αναγνώστη;

Τουλάχιστον ο άγιος μητροπολίτης μας προστατεύει από την Coca Cola, ευλόγησον δέσποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου