This is Patra, Greece: Μία άμεμπτη κριτική για το Πατρινό Καρναβάλι 2016

11 Μαρτίου 2016

Μία άμεμπτη κριτική για το Πατρινό Καρναβάλι 2016

Το Πατρινό Καρναβάλι 2016 δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι "δημοσιογράφοι" της περιοχής μας δεν έχουν γράψει την αποτίμησή τους για αυτό, απλά περιμένουν να την δημοσιεύσουν την Καθαρά Δευτέρα.

Πρώην (;) πολιτικά στελέχη οι οποίοι τώρα φοράνε τον μανδύα του αδέκαστου δημοσιογράφου και αρθρογραφούν στα Πατρινά ψηφιακά και έντυπα ΜΜΕ αποφάνθηκαν και συμφωνούν: το Πατρινό Καρναβάλι 2016 ήταν σάπιο, κόκκινο, μίζερο, σοβιετικού τύπου και κυρίως βαρετό για την νεολαία.
Ήδη ο αδέκαστος δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, καταφέρθηκε ενάντια στο πανό του δήμου στην είσοδο της πόλης «Διασκεδάζω χωρίς να μεθώ, μένω μακριά από όλα τα ναρκωτικά». 

Το Πατρινό Καρναβάλι όντως περνάει μια περίοδο κρίσης, η οποία όμως έχει αρχίσει εδώ και δεκαετίες, αλλά όταν η κριτική δεν γίνεται για την βελτίωση του καρναβαλιού ή της πόλης αλλά έχει μόνο στόχο τον δήμαρχο Πελετίδη καταντάει εμμονική και ηλίθια.

Θα ακούσουμε συμβουλές για κακοδιαχείριση και για τα 25.000€ που κόστισε η τελετή έναρξης από μία σύμβουλο που ανεχόταν 16.000€ για να έχει σύμβουλο πολιτισμού ο δήμαρχος μία συνάδελφό της χωρίς βιογραφικό;
Αλλά όταν έμαθες να ζεις εις βάρος της πόλης ως "ειδική συνεργάτης του δήμου" και όταν σε προσέλαβαν ενώ έβριζες μέλη της δημοτικού συμβουλίου, είναι δύσκολο να βρεις να γράψεις κάτι με θετικό πρόσημο ή έστω να ασκήσεις γόνιμη κριτική, η χολή υπερισχύει.

Θα ακούσουμε συμβουλές για την τοπική οικονομία και την πόλη από μια Πατρινή εφημερίδα που τυπώνεται στην Αθήνα; Γιατί να μην μιλήσουμε για αυτό; Γίνεται η μεγαλύτερη εφημερίδα της Πάτρας να μην τυπώνεται στην περιοχή και παράλληλα να διοργανώνει συνέδρια για το πώς θα αναπτυχθεί η περιοχή;

Ας μείνουν καλύτερα σε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, να αναδημοσιεύουν άρθρα από το The Blob, πρίν αρχίσουν να γράφουν ναζιστικά λογίδρια πάλι όπως συνήθιζαν στις καλές εποχές που είχαμε μη κομμουνιστή δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου